Kurs i god mat og drikke for tarmen



Kursarrangør: Margit Vea
Sted: Atlet trening AS
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Kokstadflaten 32, 5257 Kokstad (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00 - 19:00
Varighet: 2 timer
Pris: 690

Vi tilbyr kurs om god mat og drikke for tarmen hos Atlet Trening på Kokstad. På dette kurset har vi fokus på gode råvarer for god tarmhelse. Her vil du lære om fordelene med surdeigsbakst, syrning og bløtlegging av korn, frø og nøtter.

Innhold:
Du vil lære hvordan du kan fermentere dine egne grønnsaker og hvorfor dette er bra for oss, om fermentert drikke som vannkefir og kombucha. Jeg vil også snakke om hvilke matvarer det er lurt å fokusere på, samt fordeler med kraftkoking og hvordan bruke dette i hverdagen. Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika, kan berike tarmfloraen og bedre fordøyelsen. Du vil få smaksprøver slik at du blir inspirert til hva du vil fortsette med hjemme.

Kursholder: Mette Kahrs Dykesteen

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer smaksprøver og oppskriftsheftet «God og levende mat». Dette inneholder et variert utvalg av gode oppskrifter, tips og råd om fermentering, surdeigsbakst og kraftkoking. Ta med 1 lite glass med lokk om du ønsker å få med deg vannkefirkorn hjem.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs om god mat og drikke for tarmen

Antall plasser: fra 8 - 20 deltakere