Kurs i bruk av laser på hund og hest – tilstedeværendeSted: Hedemarken hestesenter
          Hedmark, Ringsaker
Kursadresse: Brugata 19, 2380 Brumunddal (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Fra kl. 09.00 - ca.15.30
Varighet: 2 dager
Pris: 5.000

Laserkurset vil ta for seg laserteori, men legge mest vekt på praktisk bruk av laser og laserteknikker ved forskjellige plager/skader/lidelser hest.

Vi ser også litt på nyere forskning rundt laserterapi. Kurset kan tas både for deg som vil lære mer om laser, men vil og være til stor nytte for deg som har tatt laserkurs på nett eller som har jobbet med laser en stund og vil utvikle deg videre.

Forkunnskaper: deltaker bør være hestevant og over 18 år. I tillegg bør du ha jobbet med laser en stund, eller ha en form dor utdanning innen anatomi/fysiologi på hest. Det tas forbehold om endringer.

NB: Er du interessert i laser? Vi kan ordne avtale om kjøp av laser for deg! Vi anbefaler, om du først skal behandle med laser at du tar begge kursene, da det vil gi deg enda mer lønnsomhet med laseren, som jo er en investering. Vi bruker det beste av laserutstyr og har du laser fra før så må du gjerne ta med denne på kurs. Ønsker du å bli satt i kontakt med de vi mener leverer de beste laserne så ta kontakt med oss og vi vil formidle videre. Laseren kan, om du har lært å bruke den på hest/hund og kunne brukes på katt, gris, ku, sau og flere andre dyr!


Lærer: Line T. Østerhagen


Målgruppe for kurset:
Forkunnskaper: deltaker bør være hundevant og over 18 år. I tillegg bør du ha jobbet med laser en stund, eller ha en form dor utdanning innen anatomi/fysiologi på hund.


Kursmateriell:
Litteratur:
Inngår i prisen. Det samme gjør kaffe og te.


Eksamen/sertifisering:
Kursgodkjenning for gjennomført kurs gis når utdanningen avsluttes for de som ikke har for stort fravær. (Maks 10 %)