Brannvernkurs i Oslo

Brannsikkerhet - overtakelse og drift

Vi tilbyr kurs om brannsikkerhet - overtakelse og drift. Kurset er et 2-dagers kompetanseprogram innen brannsikkerhet. Det faglige programinnholdet er 2-delt, hvor dag 1 har fokus på dokumentasjon og bestillerkompetanse i overtakelsesfasen, mens dag 2 fokusere på brannsikkerhet i etablerte bygg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 03.06.2024 2 dager03.06.2024 11.000 kr

Branntettekurs

Vi tilbyr branntettekurs. Kurset er spesielt rettet mot elektro-, rørlegger, maler og ventilasjonsbransjen samt entreprenører som i sitt yrke er avhengig av å få utført forskriftsmessig branntetting for å ferdigstille sine prosjekter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 3 timer 649 kr

BES-vaktkurs (Brann, Entring, Sikring)

Vårt BES-vaktkurs tar for seg arbeid i trange rom der kan det oppstå farlige situasjoner. Det er viktig at den personen som overvåker utførelsen av arbeid i trange rom har riktig kompetanse og kan utføre vaktholdet sitt på en måte som gjør at farlige situasjoner ikke oppstår.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 2 dager 4.250 kr

Brannvernkurs

Vi tilbyr brannvernkurs. Dersom du arbeider på en arbeidsplass hvor man er utsatt for brannfare, er det viktig å ha nok kompetanse til å kunne holde hodet kaldt, og ta de rette avgjørelsene. Samtidig er det viktig å forstå selve situasjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 1 dag 2.300 kr

Brannforebyggende brannvernlederkurs

Vi tilbyr brannforebyggende brannvernlederkurs. Målsettingen er å øke virksomheters kompetanse om hvordan brannvernarbeidet kan gjennomføres for å sikre liv, helse, miljø og materielle verdier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 13.05.2024 (+2) 1 dag13.05.2024 (+2) 3.850 kr

FG-750 Talevarsling

Vi tilbyr kurs i FG-750 Talevarsling. Opplæring tar utgangspunkt i krav gitt i NS 3961:2016, TEK 17, Forskrift om brannforebygging og ivaretar kompetansekravene til personell gitt i FG-750:2 kapittel 6.3. Kurset går over 2 dager og inkluderer avsluttende eksamen på 3 timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 2+1 dager 11.400 kr

Resertifisering innen FG-750

Vi tilbyr resertifisering innen FG-750. Kurset består av informasjon om relevante lover og forskrifter, veiledninger og normer, samt brannfysikk og informasjon om hva som er nytt i relevant standard, NS 3960:2019.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 1 dag 3.700 kr

Resertifisering innen sprinkleranlegg FG-900

Vi tilbyr resertifisering innen sprinkleranlegg FG-900. Kurset er for personell som har personellsertifisering fra FG som utløper / har utløpt. For resertifisering må det avlegges resertifiseringseksamen type A eller type B.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 1 dag 5.400 kr

Brannvernleder kurs

Vi tilbyr brannvernleder kurs 1 som går over 2 dager. Du lærer deg hvilke krav som stilles til tekniske og organisatoriske tiltak i bygget. I tillegg belyses hvilke roller eier, bruker og brannansvarlig har i forbindelse med brannsikkerhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 2 dager 5.900 kr

Slokkeøvelse

Vi tilbyr kurs i slokkeøvelse. Hos oss kan du lære mer om brannvern og slokkeøvelse i fall brann skulle oppstå på arbeidsplassen. Slokkeøvelse er påkrevd fra myndighetene for yrkesgrupper innen barnehage, skole, sykehus, behandlingsinstitusjon, butikk etc. Hos oss stilles det ingen krav til søker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 1 time 990 kr

Forebyggende brannvern

Treteknisk tilbyr kurs i brannforebyggende arbeid. Kurset passer for brannvernledere, bedriftseiere, ledelse og ansatte ved trebearbeidende industri. Målet med kurset er å øke forståelsen for viktigheten av brannvernarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Gaustad Oslo, Gaustad 2 dager

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>