Kurs i anatomi og fysiologi på hest og hund - nettstudieSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du måtte ønske
Pris: 6.000

Endelig et kurs for alle som vil ha grunnleggende kunnskap innen anatomi og fysiologi på hest, men som ikke nødvendigvis har ambisjoner om å jobbe som terapeut.

Kurset er egnet for alle hesteeiere som vil ha dypere innsikt i sammenhengen mellom kroppens oppbygning og funksjon og hvordan dette påvirker trening, adferd, prestasjon etc. Kurset er obligatorisk som forkurs for de som ikke er terapeut på hest/veterinær/dyrepleier og som ønsker å ta kurs i laser eller termografi.

Kurset egner seg også meget godt som et komplement for travtrenere, trenere i forskjellige ridegrener, ansatte ved hestepensjonater og lignende.

Kurset tar for seg muskler/muskellære, skjelettlære, leddlære, bevegelseslære, sirkulasjonssystemet, nervesystemet, enkel treningslære relatert til muskler, rehabiliterende treningsformer, hvordan kjenne etter og observere på hesten når det er et avvik etc.

Kurset er omfattende og tilsvarer 5 dagers undervisning pluss mange timers oppgaveløsning og det er ment at man også må lese og lære ved siden av. For deg som vil bruke kurset som en inngangsbilett til kurser hvor dette studiet er påkrevd, vil du måtte ta eksamen i stoffet på skolen forut for annet kurs du skal gå. Du vil da få en skriftlig prøve som må bestås med minst 60%. Dette kurset er påkrevd om du ikke har annen relevant utdanning før termografi, laser og rehabiliteringsterapeutkursene.

Lærer: Line T. Østerhagen


Målgruppe for kurset:
Forkunnskaper: Ingen.


Kursmateriell:
Litteratur inngår i prisen.


Eksamen/sertifisering:
Kursbevis og diplom deles ut til alle som har løst alle arbeidsoppgaver i nettmodulen med løsningsprosent på min 60% og vært igjennom alle tema i nettmodulen. I tillegg må en skriftlig eksamen gjennomføres.