Varme arbeider kurs i Molde

Varme arbeider kurs

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Kurset gir deg kompetanse og digitalt sertifikat i varme arbeider, og gir deg opplæring og kompetansebevis i arbeider hvor det benyttes maskiner og utstyr som genererer gnister og varme, og som kan føre til brann.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 1 dag 2.290 kr

Varme arbeider inkl slokkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider inkludert slokkeøvelse. Brannvern ved utførelse av varme arbeider. Kravet til sertifikat finnes i sikkerhetsforskriften for varme arbeider, som er en del av skadeforsikringsavtalen mellom en forsikringstaker og forsikringsselskapet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 1 dag 2.550 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Gjennom sikkerhetsforskriften for varme arbeider stiller forsikringsselskapene krav til sertifikat for utførelse av varme arbeider. Sertifiseringsordningen administreres av Norsk brannvernforening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 1 dag 2.550 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Med varme arbeider forstås arbeider hvor det benyttes maskiner og utstyr som genererer gnister og varme som kan føre til brann. Varme arbeider omfatter bruk av åpen flamme, varmlufts, sveise, skjære og / eller slipeutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 1 dag 2.490 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Målsettingen er at etter kurset skal alle deltagerne ha godkjent kursbevis som varer i 5 år, og følelse av trygghet med å slukke små branner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 1 dag 2.395 kr

Varmearbeider

Vi tilbyr Varmearbeider kurs. Forsikringsbransjen i Norge stiller dette kravet: « Alle som utfører varme arbeider i miljøer der det er brannfare, må ha varme arbeider sertifikat» Varme arbeider omfatter bruk av åpen flamme, varmluft-, sveise- og skjæreutstyr, og/eller slipeutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 1 dager 2.300 kr

Varme arbeider med slokkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider med slokkeøvelse. Gjennom kurset brannvern ved utførelse av varme arbeider vil utøvere av varmt arbeid lære hvilke forholdsregler som må tas for å unngå brann, samt lære hvordan brann raskt kan stanses om den skulle oppstå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 1 dag 2.600 kr

Sertifiseringskurs i brannsikring ved varme arbeid

Vi tilbyr sertifiseringskurs i brannsikring ved varme arbeid. Brann kan fort oppstå ved utføring av varme arbeid. Den som utfører slikt arbeid, skal ha innsikt i brannrisiko, og utføre arbeidet på ein slik måte at brann ikkje oppstår.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal 1 dag fra 1.700 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>