E-læringskurs i NS-EN ISO 9001 Ledelsessystemer for kvalitet



Kursarrangør: Standard.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 5.800

Vi tilbyr e-læringskurs i NS-EN ISO 9001 Ledelsessystemer for kvalitet. Få en innføring i kravene i ISO 9001 Ledelsessystemer for kvalitet slik at du kan bygge opp, drifte og/eller vedlikeholde et kvalitetsledelsessystem for økt verdiskaping.

Samfunnet stiller stadig høyere krav til kvalitet på varer og tjenester, og et viktig verktøy for å tilfredsstille kravene til kvalitetsledelsessystem i din virksomhet er standarden NS-EN ISO 9001. Dette kurset gir en innføring i kravene i standarden med fokus på sentrale kvalitetsledelsesprinsipper og risikostyring.

Kursbeskrivelse
E-læringskurset gir deg en innføring i kvalitetsledelse med NS-EN ISO 9001. Kurset er delt opp i temaer og leksjoner som tar deg gjennom standarden med bruk av eksempler fra bedrifter som er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001.

Underveis i kurset får du noen kontrollspørsmål, og kurset avsluttes med en kunnskapstest. Når den er bestått, kan du skrive ut et kursbevis. Du kan ta kurset flere ganger og du kan ta testen på nytt dersom du ikke består første gang.

Kurset tar for seg følgende emner:
• Sentrale prinsipper i kvalitetsledelse og krav til ledelsessystem
• Krav i standarden
• Risikobasert styring, kontekstbeskrivelse og interessenter
• Lederens rolle og ansvar i det systematiske kvalitetsarbeidet
• Kvalitetspolitikk, mål og forbedringsverktøy
• Kontinuerlig forbedring
• Avvikssystem, interne revisjoner og ledelsens gjennomgåelse
• Risikostyring av prosesser mm.

Mål for kurset
Etter kurset skal du ha kjennskap til kravene i ISO 9001, hvilke metoder som benyttes for å etterleve disse og hvordan du sikrer god kvalitetsledelse og kontinuerlig forbedring.

Målgruppe
Kurset egner seg godt for ledere, kvalitetsledere og de som har funksjoner i bedriften hvor kvalitetsstyring inngår som et krav. Kurset passer også for de som har oppgaver i forbindelse med drift og vedlikehold av et kvalitetssystem i henhold til ISO 9001.