Kurs i Klassisk Massasje 2dgr



Kursarrangør: Kroppibalanse as
Sted: Kroppibalanse Eiksmarka senter
          Oslo
Kursadresse: Nilsleuchsvei 50, 1359 Bærum (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: kl 9.30-17.00 Kursdato i vår 2024 14 og 28 februar 8 og 24 april 15 og 29 mai 5 og 19 juni
Varighet: 2 dager
Pris: 8000
Neste kurs: 15.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Er du utdannet Personlig trener, hudterapeut, yogalærer, vippeteknikker eller lignende og ønsker å lære deg å utføre en god og rygg og skulder massasje som får dine klienter å slappe av og gi slip på spenninger. Med riktig ergonomi og tekniker som avlaster deg som terapeut.

Er du utdannet Personlig trener, hudterapeut, yogalærer, vippeteknikker eller lignende og ønsker å lære deg å utføre en god og rygg og skulder massasje som får dine klienter å slappe av og gi slip på spenninger. Med riktig ergonomi og tekniker som avlaster deg som terapeut. Kanskje kurset inspirerer deg som kursdeltager til å vilje ta en utdanning til massør eller massasjeterapeut etterhvert.

Vil du forbedre resultatene dine som idrettsutøver eller trener? Et massasje kurs med klassiske massasje teknikker kan være løsningen! Lær hvordan du kan arbeide med muskulatur for å øke blodsirkulasjonen, redusere smerter og forebygge skader.

Bli med på kurset nå og ta steget mot bedre ytelse og helse!


Agenda

Innføring i anatomi og ergonomi.

Du lærer gode massasje tekker som frigjør spenninger og går dypt muskulatur og gir avspenning til dine klienter, Du lærer å jobbe med massasje grep på hele ryggen, sete, skuldrer, nakke, bryst og hodebunn.



Du lærer også noen enke tøy øvelser for klienter til hjemmebruk.

Kurset går over 2 dager kl 9.30-17.00


Pris 8 000 kr

+egen praksis på 10 klienter er nødvendig mellom kursdatoene.

Kursetholder av Massasjeterapeut Linda Wollkert med over 20 års erfaring som massasjeterapeut. Utdannet 1999 fra Axelsons og medlem i NMF.

Linda er hud, fot og massasjeterapeut eier av Kroppibalanse AS og tidligere Faglærer i dermatologi, praktisk hudpleie og bedrifts lære på en hudpleieskole i Oslo. Hun veileder og kurser deg gjennom 2 dager med mye praksis og gode tekniker, slik at du kan jobbe dypere og med riktige teknikker som avlaster og skåner deg som terapeut når du utfører en rygg og skulder massasje.

MAKS 3 deltakere per kurs for å holde høy kvalitet og ha et tett oppfølging av kurs deltakere!