Kurs i ISO 22000 / FSSC 22000 v.5



Kursarrangør: Hygieneconsult
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Kursadresse: Arnadalsflaten 7, 5262 Arnatveit (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Kl 09:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 5.500

Vi tilbyr kurs i ISO 22000 / FSSC 22000. Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.

Dette kurset tar for seg delkravene i FSSC 22000, som består av ISO 22000 og ISO/TS 22002-1, samt hvordan de kan implementeres i ulike virksomheter. Kurset innebærer en unik oppsummering og praktisk implementeringsøvelse. Du får kunnskap og verktøy som forenkler implementeringen i din organisasjon.

Kursets innhold og målsetning:
Formålet med kurset er å gi deg god forståelse for standardkravene, slik at du kan implementere FSSC 22000 i din bedrift på en profesjonell måte og bidra til å forbedre din organisasjon.

Vi tar for oss:
• Delkrav i ISO 22000 og ISO / TS 22002-1 henholdsvis
• Nye krav i FSSC versjon 5
• Tolkning og praktisk tilnærming av kravene
• Praktisk implementering med vekt på grunnforutsetninger
• HACCP - kort oppsummering
• Sertifiseringsprosessen

Bedriftsinterne kurs:
Alle våre kurs kan også tilbys som tilpassede bedriftsinterne kurs. Våre kurs skiller seg fra de ”klassiske” kursene ved at de tilpasses kundens behov med bakgrunn i kompetansenivå og hovedfokus-områder. Vi tar gjerne et møte med kunden i forkant og om det er ønskelig så tar vi oss tid til å gå gjennom produksjonen og ta noen bilder til bruk under kurset.

All erfaring tilsier at deltagere er mer interessert og lærer bedre om eksemplene man benytter er hentet fra egen bedrift. Vi avholder kurs som både involverer og engasjerer, og vi benytter humor som virkemiddel for å formidle kunnskap. Våre kurs kan avholdes ute ved bedriften eller i våre kurslokaler i Arna. Kurs kan avholdes på norsk eller engelsk og vi kan også være behjelpelig med innleie av tolk ved behov.

Målgruppe for kurset:
Kurset retter seg til deg med overordnet og / eller praktisk ansvar for kvalitet og næringsmiddeltrygghet, og sertifisering.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kaffe, lunsj, kursbevis og kursdokumentasjon