Innføringskurs i CEWE fotobok



Kursarrangør: Japan Photo Norge AS
Sted: Japan Photo Tønsberg
          Vestfold, Tønsberg
Kursadresse: Fayes gate 2, 3110 Tønsberg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 1/2 time
Pris: 599

Vi tilbyr innføringskurs i CEWE fotobok. SJapan Photo er leverandør av den prisbelønte CEWE FOTOBOK. Selv om det er både morsomt og enkelt å lage disse populære bøkene, er det mange som ønsker litt opplæring, tips og inspirasjon, enten det er for å komme i gang med sin første bok, eller for å få lit

Innhold:
CEWE FOTOBOK har i dag et utall bruksområder. Fortsatt ser vi svært mange bøker som omhandler barn, bryllup og ferier – men også temabøker knyttet opp mot hobbyer og interesser som veteranbiler, fluefiske og fjellturer er populære. I tillegg har en stadig større gruppe av entusiaster og profesjonelle tatt i bruk våre bøker på ekte fotopapir, og lager de lekreste gavebøker og porteføljer.

Våre innføringskurs i CEWE FOTOBOK varer fra 2 til 3 timer, og foregår i relativt små grupper (6-12 deltagere). En av våre erfarne kursholdere viser deg programvaren vi bruker, og du får tid til å jobbe med egne prosjekter på din egen PC. Enkel datakunnskap er en fordel, og du tar med din egen bærbare PC/Mac med et utvalg bilder. Pr. i dag støttes ikke minipc’er eller nettbrett/iPad. Ta også gjerne med mus til datamaskinen – som gjør arbeidet litt enklere. Du må på forhånd ha lastet ned vår gratis programvare fra www.japanphoto.no

Kurset er på begynnernivå og vil legge vekt på bruk av programvaren for produksjon av egne bøker. I tillegg vil det bli vist eksempler og snakket om ulike kvaliteter/papirtyper/format og layout/ design av bøkene.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker innføringskurs i CEWE fotobok

Forkunnskaper:
• Enkel datakunnskap er en fordel

Kursmateriell:
Ta med deg din egen bærbare PC / Mac med et utvalg bilder. Pr. i dag støttes ikke minipc’er eller nettbrett / iPad. Ta også gjerne med mus til datamaskinen som gjør arbeidet litt enklere. Du må på forhånd ha lastet ned vår gratis programvare fra www.japanphoto.no. Kursavgiften inkluderer kurshefte og verdisjekk CEWE fotobok (verdi kr 349,-)