Kurs for Vippe Bøy / Permanent / Løft og Vippe farge



Kursarrangør: Dashing as
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 11.990

Vi tilbyr Kurs for Vippe Bøy / Permanent / Løft og Vippe farge inkludert 2x startkit PRO. Dette er en semi-permanent metode for å gi vippene en C bøy, dette vil forbedre utseendet til dine klienters øyne og varer i gjennomsnitt 4-6 uker. Vi holder både gruppe undervisning og individuelle kurs .

Dette er en metode for å øke dimensjonen av øyevippene, løfte dem og samtidig gi dem en fantastisk bøy, behandlingen gir ansiktet et åpent blikk og en sminket maskara effekt i mange uker. Vippene løftes fra roten ved hjelp av silikonputer som innfusjoneres med en øyenvippe perm løsning som gir en skånsom og trygg behandling, behandlingen tar i snitt 45min med farging av vippene.

Innhold:
Vippebøy kurset inneholder teknikker for øyenvippe løft. Man lærer også å farge vipper på dette kurset, dette er ett fantastisk supplement til behandlingen.

Kursmaterialet:
Startkit til vippeløft holder til ca 15 behandlinger og Refectocil fargestasjonen holder til opptil 100 behandlinger (farge til bryn og vipper inngår i dette start kitet og er beregnet til profesjonelt salong bruk).

Forkunnskap:
Ingen tidligere erfaring eller forkunnskaper er nødvendig.

Eksamen / sertifisering:
Vi avholder ikke eksamen .Etter endt kurs vil du motta en internasjonal godkjent diplom fra Dashing som viser at du er fullt kvalifisert som negle designer og kan utøve dette yrket.