Kunstfag - BilledkunstSted: Kulturskolen i Gjemnes og Nesset
          Møre og Romsdal, Gjemnes
Kursadresse: 6631 Batnfjordsøra
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 semester
Pris: 1.550

Vi jobber med ulike former for tegning og maling, skulptur, foto, collage, animasjon, grafikk og design. I arbeidet benytter vi materialer som blyant, pastellkritt, akrylmaling, akvarell, leire, forskjellige typer papir, og data/mobiltelefon.

Her settes teori og lek sammen, for et lystbetont resultat. Det settes stor fokus på elevene og deres ønsker, og lærer legger opp undervisningen med hensyn til disse. Vi jobber også med å bli kjent med oss selv og finne vårt eget uttrykk.

Kulturskolen i Gjemnes og Nesset er en er en opplæringsinstitusjon som favner over et bredt omfang av kulturfag. Den "gamle" musikkskolen er fortsatt den delen av kulturskolen som har flest elever, men andre fag som dans, drama og tegning, form og farge er i frammarsj. Et viktig prinsipp for oss er at vi skal møte kommunens befolkning der de er. Derfor har vi i dag en desentralisert skole hvor undervisning tilbys flere plasser i både Gjemnes og Nesset kommune.

Skolen har for tiden rundt 10 ansatte, samt at vi også leier inn instruktører ved kortere kurs. Administrasjonen er lagt til Gjemnes kommune, og kontoret er åpent hver dag fra klokken 08.30 til 15.30. Her treffer du saksbehandler Kari Hjørnevik på telefon 71 29 11 29. Rektor Edvin Eriksen har kontortid tirsdager og onsdager og har telefon 71 29 11 28 / 97036600.

Målgruppe for kurset

Aldersgrense fra 6 år.