KulturkodenKursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Thon Conference Vika Atrium
          Oslo, Vika
Kursadresse: Munkedamsveien 45, 0250 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 08:30 - 15:45
Varighet: 1 dag
Pris: 5.995

Vi tilbyr kurs om Kulturkoden. Rammeverket som skaper en virksomhetskultur hvor strategi settes til livs, og strekker både individ og virksomhet mot meningsfulle mål og ambisjoner. Kulturen blir til hver eneste dag og er summen av hver enkelt ansatts handlinger og holdninger.

Innhold:
Kulturkoden utfordrer nye og eksisterende kulturer til viktige refleksjoner og prosesser med formål å skape en bedre og mer robust kultur. Kulturkoden som rammeverk og verktøykasse bygger på kjente kulturbærende elementer i en organisasjon, bl.a. definert av fremragende forskere og organisasjonspsykologer som Edgar Schein, Henning Bang og Ketil Arnulf. Kulturkoden tar arvesølvet fra disse videre og tilfører nye metoder, nye spørsmål og noen undringer på veien for å skape en fremragende kultur - der individet i større grad involveres og ansvarliggjøres enn tidligere.

I disse urolige tider, trenger vi bevissthet rundt kultur mer enn noensinne. Innsikt i grunnleggende kulturelementer og å forstå kulturbegrepet, hjelper oss til å forstå hvorfor virksomheter er som de er, og hvorfor mennesker gjør som de gjør. Det er et lederansvar å skape en kultur som virker. Den skal bidra til å operasjonalisere strategien og virkeliggjøre misjonen.

Benytt sjansen i dag og få tilgang til en verktøykasse som hjelper deg å forstå og utfordre dagens kulturelementer i din virksomhet. Du vil også bli i stand til å kunne definere hvilke ord og grep som er avgjørende for å skape en optimal kultur på i din virksomhet.

Læringsutbytte:
• Hvordan bygge innsikten du trenger for å ha et bevisst forhold til kultur
• Hvordan føre en strukturert tilnærming til kulturutvikling, gode tilbakevendende prosesser og systemtankegang
• Hvordan jobbe med kultur og involvere mennesket på riktig vis
• Øvelser, refleksjoner og praktiske verktøy for å ta grep om ønsket virksomhetskultur
• Knagger og metoder som belyser og videreutvikler en sterk kultur

Fordeler med kurset:
• Bli i stand til å forandre organisasjonskulturen til det bedre, og forbered din virksomhet på raskere skifter i kundebehov og teknologisk utvikling.
• Skap en struktur som setter strategien til livs, og som strekker både individ og virksomhet mot meningsfulle mål og ambisjoner.
• Få verktøy som skaper en bedriftskultur rustet for fremtiden.
• Bli bevisst på hvordan du som leder og dine medarbeidere fremstår i møte med andre mennesker.
• Utvid nettverket og del erfaringer med andre ledere.


Kursholder: Rune Semundseth

Rune Semundseth er daglig leder og eier i Businessmastering AS som står bak det markedsledende konseptet Medarbeiderkoden: verktøy og metoder for lederskap og medarbeiderskap samt beslektede temaer som målstyring og selvledelse. I en engasjerende tone holder Rune Semundseth foredrag og kurs som hjelper deltakerne med å skape effektive rutiner og gode arbeidskulturer. Han kaster et nytt og unikt lys på temaer som medarbeiderskap, kultur og samarbeid.

Ved hjelp av storytelling og forankring i teori får du konkrete teknikker du kan ta med deg videre for å skape varig endring i din bedrift. Konseptet og boken Medarbeidersamtalen 2.0 ble lansert høsten 2016 og har også blitt en bestselger og det mest brukte opplegget i Norge innenfor medarbeidersamtaler. Rune er også snart ferdig med sin 10. bok, KulturKoden, og denne lanseres oktober 2019.

Målgruppe for kurset

Ledere på ulike nivå

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer servering i pauser og lunsj