Kulturbygging, motivasjon i organisasjonen



Kursarrangør: Stein Kvalheim
Sted: Vi kommer til din bedrift
          Akershus
Type:Foredrag
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for nærmere informasjon
Pris: 5.750

Vi tilbyr kurs i kulturbygging i organisasjonen, Kulturbygging i organisasjonen gir motivasjon og kompetanse i din bedrift. Utvikling i et samspill mellom medarbeider og leder med kulturbygging.

Dette lærer du:
Hvordan adferd (kultur) påvirker omgivelsene, og evnen til å utvikle og endre relasjonene mellom den enkelte og gruppen. Hva motivasjon er, hva som motiverer deg, og hvordan skape motivasjon som fungerer i grupper og for den enkelte.

Alle kan vinne om de går i takt mot samme mål:
Dette er det få som forstår og kan noe om. Jeg har vist gjennom prestasjonsidrett at alle kan vinne om de går i takt mot samme mål. Mjøndalen fotball vant. Stabæk ble seriemester (med påvirkning), og Strømsgodset vant både norgesmesterskap og seriemesterskap med alt jeg kunne om organisasjonsutvikling.

Akkurat som med ledelse, finnes det en masse teorier om organisasjonsutvikling. Men skal en lykkes i å skape en organisasjon med dedikerte medarbeidere, så må alle delta. Utsagn som «jeg var ikke med på beslutningen», «vi visste ikke» og «det ble tatt en beslutning» er uttrykk for en kultur som ikke fungerer.

Og som mange vet, dårlig kultur spiser strategier til frokost, lunsj og middag. Ingen har mulighet for å lykkes før det etableres en kultur som fremmer organisasjonen og de som er en del av den. Dere kan lykkes i fellesskap, og fellesskap inkluderer samtlige – det kreves bare én person for å rive det ned.

Målgruppe for kurset:
Dette er et kurs for både medarbeidere og ledere, og det vil styrke både samspill, lederkompetanse og kompetanseutvikling i ditt selskap.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer forelesning, personlig coaching med Stein Kvalheim, workshop og en signert bok om mental trening skrevet av Stein Kvalheim.