Kroppslesing/Emosjonell muskelanatomiKursarrangør: Axelsons Body Work School
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Akersgata 28, 0158 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 dager
Pris: 4.990

Vi tilbyr kurs i kroppslesing. /emosjonell muskelanatomi. Et kurs i kroppslesing er for deg som allerede er terapeut og/eller vil friske opp dine anatomiske kunnskaper og få ny inspirasjon.

Emosjonell eller fysisk smerte, stress, sinne, sorg, trusler eller redsel kan sette seg i våre muskler i form av spenninger, som et forsvar for å håndtere ulike situasjoner i livet. Hvis dette skjer over lengre tid vil spenningene bli kroniske og begrenser oss, både fysisk og psykisk. Vi betrakter hud, bindevev, muskler og skjelett både strukturelt og emosjonelt. Hva ser vi med egne øyne, og hva kan sinnet vårt «fange opp»?

Arbeidet skjer parvis og fordypningen skjer i hvordan og hva kroppen som blir betraktet opplever og kjenner. Vi «ser» kroppen fra to vinkler – den som blir betraktet ser seg selv innenfra og den som ser den utenfra. Personen vi betrakter er den beste læreren.

Kurset retter seg mot terapeuter innen ulike områder og personer med anatomiske kunnskaper, og derfor gis det ikke diagnoser eller behandlingsråd.
Kurset er først og fremst praktisk.

Kursinnhold:
• Kroppslesing i sittende / stående og liggende posisjon.
• Hvilken strukturell funksjon har musklene og hvilke emosjonelle uttrykk formidler de?
• Hudens ytre (spenning) forandres med muskelspenninger – hva kan vi lese ut av dette og få kunnskap om ved å betrakte huden?

Målgruppe for kurset

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Eksamen / sertifisering

Kursbevis mottas etter fullført kurs