Kreativt verksted - Maling med farget sandKursarrangør: Connect Design
Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Event / Arrangement
Foredrag
Privatundervisning

Er du ansvarlig for å arrangere skoleaktiviteter, eller planlegger du barneunderholdning? Er du på jakt etter noe spesielt? Verkstedene til sandmaleriene tiltrekker daglig titalls nysgjerrige barn, som ønsker å lære kunsten til å male ved hjelp av farget sand.

«Farget sand» betyr å se lek i alle farger og å gjenfinne, på en unik og personlig måte, ideen og prosessen av å male bilder ved hjelp av nye verktøy og nye teksturer. De er et alternativ til de klassiske maleriene og en kunst form som innebærer bruk av fritid med mening.

Verkstedene til sandmaleriene tiltrekker daglig titalls nysgjerrige barn, som ønsker å lære kunsten til å male ved hjelp av farget sand. Under instruktørens veiledning, brettene får liv i hendene på de små kunstnerne. Disse brettene er egnet for å stimulere forestillingsevnen til de små kunstnerne, og forbereder dem på den måten å lære fortere og utvikle ferdighetene sine.

Sandmaling er av stor interesse gjennom sin unike art, og er tiltenkt alle barna, både til dem som ønsker å utvikle sitt kunstneriske talent og til dem som rett og slett bare ønsker å bruke sin fritid på en kreativ og morsom måte. De kreative maleriene er resultatet til en kreativ handling, disse er originale produkter, forskjellig fra de som er ment for barna, som bringer noe nytt, en oppfinnelse som ikke gjentar seg.

Priser på forespørsel. (Varierer mht lengde på oppdrag og antall deltakere.
Ta kontakt for en næmere prat om ditt arrangement
For mer informasjon, se våre nettsider.


Målgruppe for kurset:
Barn mellom 5 og 12 år.


Kursmateriell:
Alle materialene er inkludert.