Kreativt maleri 2 - videregående (dagtid)Kursarrangør: Nydalen Kunstskole AS
Sted: Nydalen Kunstskole
          Oslo, Nydalen
Kursadresse: Gjerdrumsvei 17, 0484 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager
Pris: 3.200

Vi tilbyr malekurs i kreativt maleri 2 for videregående på formiddager. Når du har tatt grunnkurset (eller andre kurs for nybegynnere), er dette et kurs som vil gi deg akkurat den kunnskapen du nå trenger for å utvikle ditt kreative arbeid videre.

Innhold:
Her vil du få ny læring om selve maleprosessen, det vil si hvordan vi setter vårt kreative arbeid i prosess, får det ene arbeidet til å lede til det neste, hvordan flaten og linjene i bildet danner motiver og mening og lar inspirasjon og motiv vokse fra bilde til bilde. I tillegg vil du lære om helhetlig harmoni i lys og farge, du vil lære å utfordre det faglige og kreative ytterligere via collage der komposisjonen og fargene fokuseres, og du vil lære om fabulering og intuitiv motivutvikling.

Også dette kurset er lagt opp som en ”kokebok”, en reise fra erfaring til erfaring der resultatet er mye større enn all delene. Vi kobler også kunnskapen og erfaringene fra nybegynnerkurset inn slik at du får en oppfriskning og videreføring av det du har lært. Gjennom hele reisen har vi en upretensiøs og undersøkende holdning til både materialene og motivene, vi arbeider med forskjellige redskaper på store ark, og det er først siste dagen du kan ta med lerret slik at kunnskapen blir samlet i et ferdig arbeid.

Målgruppe for kurset

Kurset passer for deg som har tatt grunnkurset eller andre nybegynnerkurs

Nivå: videregående

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer materialer