Kreativ fotografering - nettkursKursarrangør: Vestfoto
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 2 1/2 time
Pris: 1.895

Vi tilbyr kurs i kreativ fotografering som nettkurs. Kurset dreier seg om fotokunnskapene som er uavhengig av det tekniske. Det vil handle om hvordan du kan ta kreative bilder, hvordan du kan utvikle fotoblikket ditt. Derfor kan du ta kurset uavhengig av hvilket kamera du har.

Kursinnhold:
Du kan til og med ha nytte av det om du bruker mobilkamera. Utgangspunktet er å få mest mulig ut av det motivet du har foran deg på en kreativ måte. Kunnskapene du lærer kan du anvende uavhengig av hvilke type bilder du liker å ta, om det er portretter, natur, kultur, detaljer, aktiviteter eller andre motiver. Du kommer til å lære om temaer som lys, avstand til motivet, perspektiv, detaljer og makro, og ulike aspekter ved komposisjon. Kurset dekker det du trenger for å komme raskt i gang med kreativ fotografering. Hver kursvideo avsluttes med sammendrag og hvert kapittel har egne oppgavevideoer.


Kursholdere: Tove Virata Bråthen:

Tove har drevet Vestfoto siden 1998. Hun har hatt mange fotoutstillinger, utgitt postkort, kalendere, CD-romer og en rekke lokale bøker. Den første boka kom i 2006, Haugalandet tegnet med lys. Etterhvert har det blitt bøker om Skudeneshavn, Ryvarden, Karmøy og Haugesund. Høsten 2013 ble boka “Nordsjøvegen en reise i vakkert kystlandskap” lansert.


Målgruppe for kurset:
For alle som har lyst å lære kreativ fotografering. Du blir eier av kurset og kan bruke det hvor lenge og hvor ofte du vil.


Kursmateriell:
Kurset kan sees på datamaskin, nettbrett eller mobil