KranioSakral Terapi (KST) - NNH godkjent



Sted: Rogaland, Haugesund
Rogaland
Kursadresse: Kvalamarka 6, 5514 Haugesund (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 år
Pris: ca kr 80.000
Neste kurs: 15.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr utdanning i KranioSakral Terapi (KST) - NNH godkjent. NNH er medlem i SABORG, og som ferdig KST terapeut blir du offentlig registrert i Brønnøysund og får momsfritak for behandlingene. Du kommer også i NNH sitt register for godkjente terapeuter.

Innhold:
Vi er stolte over å kunne tilby en kvalitetssikret KST - utdanning. Studieinnholdet bygger på seriøse kilder fra Osteopati og kranielle behandlingsteknikker. Vi har siden 2004 gjennomført utdanningen på Sirius til både KST og muskelterapeut, begge studiene er NNH-godkjent. Det tilbys kontinuerlig moduler fra utdanningen som kurs KST i hovedmenyen. Studiet er biomekanisk, men mot slutten er det modul med biodynamisk KST.

I studiet inngår:
• KST 1 - 3
• KST 4 - 6
• ALFA KST
• KST til barn - del 1 og 2
• KST hjerne, sirkulasjon og new direction
• Organ massasje, Organ release

1) KST utdanning - kraniosakral teknikk del 1 - 3:
Dette er et solid grunnkurs / grunnutdanning på samlet 112 timer. Her lærer du grunnleggende generelle Biomekaniske KranioSakrale teknikker fra Alain Gehin, Anatomi i det KST-systemet, KranioSakral balansering og lokalisering av blokkeringer i KranioSakral-systemet.

2) KST utdanning - videregående del 4 - 6:
Her arbeider vi dypere og mer presist, samt utvikler mye større forståelse for kraniets mekanismer. Her blir du kjent med ca 80 nye teknikker, og du får flere nye flotte protokoller blant annet en utvidet whiplash-protokoll. Du lærer også å behandle Lock-foot med KST og se sammenhengen mellom lås i mellomfotens knokler, maksilla, temporalknokkel og kjeveleddet, noe som har stor betydning for kroppens posisjon. Det undervises også i behandling av nakkevirvlene, som påvirker nakken selv, men også øyenmusklene som ledd i skjeløyd behandling på barn, men også synsforstyrrelser og ikke minst er disse musklene også involvert ved whiplash.

3) ALFA KST:
Epigenetikk / kvantefysikk og hjernens elektriske bølger (Bruce Liptons forskning). Avbalansering av hele kroppen på flere plan, det fysiske, psykiske og spirituelle / tankeplan. Ny generell behandlingsprotokoll og avkodning av innlagte programmeringer og forestillinger.

4) KST terapeut til barn del 1 og 2:
På dette kurset arbeides det med behandling av barn i alle aldre. På del 1 er det fokus på det såkalte normale, mens vi på del 2 lærer å jobbe med terapi og teknikker til syke barn, både psykisk og fysisk.

5) KST hjerne, sirkulasjon og new direction:
Kurset gir en inngående undervisning i nerver, blodsirkulasjon til og fra hjernen, og de forskjellige områder i hjernen. teknikkene det arbeides med vedrører spesifikt de områder i hjernen som har med bearbeidelse med følelser å gjøre - og hvilken innflytelse det har på klientens emosjonelle tilstand.

6) Organ massasje/ Organ release:
Organene er i innbyrdes avhengig bevegelse i forhold til hverandre fordi membraner / bindevevet omkring hvert organ samt muskler og ligamenter binder organene til resten av kroppen.

Hovedlærer på KST- utdanningen:
Anne Britt Mallqui, Muskelterapeut og KST-terapeut

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker utdanning i KranioSakral Terapi (KST) - NNH godkjent

Eksamen / sertifisering:
Avsluttende eksamen inkludert faglærer, sensor, evaluering & sensurering av fordypningsoppgaven