Kraftfulle presentasjonerKursarrangør: Virke
Sted: Virke
          Oslo
Kursadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:30 - 15:30
Varighet: 1 dag
Pris: fra 4.200
Neste kurs: 19.02.2020 | Vis alle kursdatoer

I løpet av en innholdsrik dag får du verktøyene og metodene, samt tips for hvordan nettopp du kan bli en god formidler. Du vil lære deg å være mer komfortabel og trygg slik at du tørr å gripe ordet!

I løpet av kurset vil du få muligheten til å holde flere presentasjoner. Kurset vil hjelpe deg med å forberede deg på hvordan du kan levere relevant informasjon samt strukturere et tydelig og overbevisende budskap. Vi går gjennom tema som kroppsspråk, stemmebruk og oppbygging av presentasjonen.

Læringsutbytte:
• Du vil lære konkrete teknikker som gjør din presentasjon minneverdig og tydelig. Gjennom konkrete og personlige tilbakemeldinger vil du raskt kunne gjennomføre endringer som gjør din presentasjon bedre.
• Du vil lære hvordan du fanger, og beholder, oppmerksomheten i rommet.
• Du vil lære deg å være mer komfortabel og trygg slik at du tørr å gripe ordet!
Etter kurset vil du sitte igjen med verktøy som kan brukes allerede neste dag, og i flere presentasjoner.

Kursform:
Kurset gjennomføres med en kombinasjon av forelesning, diskusjoner, erfaringsdeling og fremfor alt praktiske øvelser med presentasjoner fra alle deltakere og tilbakemeldinger.

Kursholdere
Annika Hedström er 2017 Europamester i tale, og ble i 2013 verdensmester i debatt. Hun holder en rekke kurs innen tale- og presentasjonsteknikk, i tillegg til kurs innen kommunikasjon. Hun er overbevisst om at øvelse er det som har størst effekt, både for å skape selvtillit på scenen og for å få anledning til å jobbe gjennom material med tilbakemeldinger underveis.

Vishal Kaura har lidenskap for kommunikasjon og presentasjonsteknikk, og holder foredrag og kurs for næringslivet innen disse temaene. Vishal ønsker å bygge autentiske og bevisste foredragsholdere som kan skape en reell påvirkning ved å ta i bruk kraftfulle verktøy. Kåret til norgesmester i tale, og finalist på europamesterskap i tale. Han er siviløkonom, med 12 års erfaring fra finansbransjen og jobber for tiden som strategisk rådgiver i IT-bransjen.

Annika og Vishal er partnere i selskapet Unzip. Unzip ble skapt av tre personer som selv har gått reisen fra å ha sceneskrekk til å vinne mesterskap i taleteknikk på internasjonalt nivå. Unzip er deres arena – hvor de ønsker å skape en positiv forskjell i andre menneskers liv gjennom å dele sine erfaringer og kompetanse om presentasjonsteknikk.

Unzip har to betydninger. Når man zipper en datafil, krymper man den opprinnelige størrelsen ned til en liten ubetydelig størrelse. Vi unzipper deg tilbake til din opprinnelighet, ved å vise deg ditt faktiske talepotensiale. Unzip betyr også å åpne en glidelås. Mange av oss mangler de nødvendige verktøyene for å holde kraftfulle presentasjoner. Derfor velger de heller å holde kjeft. Vi hjelper deg med å unzippe glidelåsen du har satt på din egen munn – så du kan snakke fra hjertet, om det som er viktig for deg.


Målgruppe for kurset:
Kurset er tilpasset deltakere som ønsker å bli flinkere til å presentere i forsamlinger. Det kan være seg interne presentasjoner for kolleger, ledergruppe, kunder og leverandører. Felles for deltakerne er at de ønsker å presentere for å skape relle impact.