Kostholdsveiledning grunnpakke 90 + 60 min. - online



Kursarrangør: Holistisk Kosthold
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Etter avtale
Varighet: 2 ganger
Pris: 2.225

Omlegging av kostholdet kan være utfordrende, men med en oppfølging over 8 uker kommer du godt i gang med omleggingen. Hver uke får du hver uke tilsendt på e-post informasjonsmateriell. For deg som ønsker å komme i gang med omlegging av kostholdet, og trenger inspirasjon og motivasjon på veien.

Innhold:
Veiledning er starten på din helsereise!
Her skal vi jobbe sammen om å finne den løsningen som passer akkurat ditt behov, basert på 4 grunnpilarer for stabil og god helse - optimalt kosthold, god tarmhelse, stabilt blodsukker og stressreduksjon. En omlegging av kostholdsvaner kan oppleves som utfordrende, og det er her jeg vil være din støttespiller hele veien. Du vil få påfyll av mye kunnskap, inspirasjon og matglede.

Hvor mange timer du trenger avhenger av ditt utgangspunkt og mål, men grunnpakke består av en oppstartstime på 90 minutter + påfølgende time på 60 minutter. Deretter settes timer opp etter behov.

En grunnpakke 90 + 60 minutter inneholder:
• Kartlegging og behovsanalyse. Vi går igjennom dine behov og utfordringer.
• Kostholdsendring. Individuelt tilpasset kosthold etter de 4 grunnpilarene for bedre helse med fokus på ren og naturlig mat. Også for vegetarianere.
• Livsstil og stress. Hvilken innvirkning livsstil og stress har på din helse og hva som kan endres.
• Verktøy. Oppskrifter basert på din kostholdsretning (vegetar / ikke vegetar) og oppsummering veiledning med anbefalinger.

Kursmateriell:
Informasjonsmateriale inngår i prisen.

Målgruppe:
For alle som ønsker å legge om kostholdet

Ta kontakt for mer informasjon!