Kosthold og hudsykdommer- kurs i dermatologi og hudpleie - TeamsKursarrangør: Derma-kurs
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kl 09:30 - 14:00
Varighet: 4 1/2 time
Pris: Fra 1.750

Kurset gir deg nyttig kunnskap om kostholdets innflytelse på huden. Vi starter med å oppfriske og oppdatere vår viten om kroppens fordøyelsessystem, viktige næringsstoffer og deres kilder.

Kursinnhold:
Kurset gir deg nyttig kunnskap om kostholdets innflytelse på huden. Vi starter med å oppfriske og oppdatere vår viten om kroppens fordøyelsessystem, viktige næringsstoffer og deres kilder. Deretter går vi igjennom matvarer som kan gi ulike former for allergier og intoleranser eller som kan trigge hudsykdommer. Du får forklart mekanismene bak. Vi går også inn på ulike dietter, deres fordeler og ulemper. Ytterligere vil du lære hvilken innflytelse ulike former for kosttilskudd og naturprodukter kan ha på huden og kroppen. Du vil også få innsikt i regelverket i forhold til dokumentasjonskrav for helsepåstander og ernæringspåstander. Her vil det følge eksempler på villedende påstander som brukes i markedsføringen av kosttilskudd og naturprodukter. Vi vil også komme inn på uforlikeligheter mellom næringsmidler, kosttilskudd, naturlegemidler og legemidler. Til sist vil du få avslørt eksempler på matsminke og andre villedende former for markedsføring. Du får en nyttig info om sammenhengen mellomlivsstil, kost og ulike hudsykdommer.

Målgruppe:
Helsepersonell, hudpleiere og andre med særlig interesse for dermatologi, estetisk medisin, hudpleie og kosmetikk.

Forkunnskaper: :
Dette kurset forutsetter at du fra før av, har god kjennskap til hud og hudsykdommer. For å kunne få maksimalt utbytte av kurset, anbefales derfor at du har gjennomført Derma-kurs i dermatologi som omhandler de spesifikke hudsykdommer: Tørr hud og tørre hudtilstander, Rosacea, Solskader og hudkreft, Akne, Psoriasis, Soppinfeksjoner, og Atopisk eksem. .

Kursbevis:
Kurset gir FEVU poeng

Priser:
Early Birds påmelding senest 22. januar 2024 kr 1 750,00
Ordinær påmelding senest 11. mars 2024 kr 2 000,00
Last minute påmelding senest 18 mars 2024 kr 2 250,00

Mulighet for å delta på kurset online:
Du kan melde deg på kurset og delta online via Teams. Dette krever at du har tilgang til pc eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Kursmateriale og diplom ettersendes per post.

Forhindret i å delta:
Har du meldt deg på et av kursene, betalt avgiften, men blir forhindret i å delta på hele eller deler av kurset pga akutt sykdom eller en annen alvorlig hendelse er du etter avtale velkommen til å delta på tilsvarende kurs neste gang uten kostnad innen et år, hvoretter tilbudet bortfaller. Pengene for ubenyttet kurs refunderes kun hvis kurset blir avlyst fra arrangørens side.