Kosmetiske ingredienser II - OnlineKursarrangør: Derma-kurs
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kl 16.30 - 21.00
Varighet: 4 1/2 time
Pris: Fra 1.750

Gjennomgang av kosmetiske ingredienser mht deres funksjoner. Farmakologisk aktive ingrediensenes virkning. Uforlikeligheter mellom kosmetiske ingredienser. Dokumentasjon og sikkerhetsvurdering av kosmetikk, herunder dyretesting.

Kursinnhold:
På dette kurset vil du fordype deg i viktigste grupper av kosmetiske ingredienser, deres funksjoner og egenskaper. Du lærer hvilke påstander er lov å bruke om kosmetiske produkter. Du kommer også ti å høre, hvilke villedende påstander brukes i markedsføring. Du vil få oversikt over hvilke ingredienser har legemiddellignende (medisinske), effekter. Dessuten får du å vite, hvorfor det kan være helseskadelig å flytte sine kremer over på reiseemballasje. Du vil også få innsikt i hvordan produsenter dokumenterer sine effekter og hvordan de sikrer at det er trygt å bruke kosmetikk. Til sist vil du få avslørt sannheten om dyretesting.

Produktuavhengighet:
Derma-kurs er produktuavhengig og har til formål å øke kompetanse innen hud, hudpleie, dermatologi og kosmetisk kjemi samt regelverk for kosmetikk.

Målgruppe:
Alle som jobber med salg, rådgiving, undervisning, produksjon, import eller distribusjon av kosmetiske produkter i Norge (farmasøyter, hudpleier, dermatologiske sykepleiere, fagansvarlige, produktansvarlige, produsenter og importører).

Kvalitetsikret innhold:
Derma-kurs er tilrettelagt etter emner og kan tas uavhengig av hverandre. Et unntak er kurs i kosmetiske ingredienser, som må tas i rekkefølge pga en kontinuitet og strukturert fordypning i emnene.
Kursene er kvalitetssikret i forhold til innhold og det faglige utbytte.
Kursene er godkjent av FEVU (Farmasøyters Etter- og Videreutdanning)

Kursbevis:
Det utstedes diplom for deltagelse og/eller bestått kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant. Kurset gir 3 FEVU poeng (Farmasøyters Etter- og Videreutdanning)

Priser:
Early Birds påmelding senest 26. august 2022 kr 1 750,00
Ordinær påmelding senest 3. oktober 2022 kr 2 000,00
Last minute påmelding senest 14. oktober 2022 kr 2 250,00

Mulighet for å delta på kurset online:
Du kan melde deg på kurset og delta online via Teams. Dette krever at du har tilgang til pc eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Kursmateriale og diplom ettersendes per post.

Forhindret i å delta:
Har du meldt deg på et av kursene, betalt avgiften, men blir forhindret i å delta på hele eller deler av kurset pga akutt sykdom eller en annen alvorlig hendelse er du etter avtale velkommen til å delta på tilsvarende kurs neste gang uten kostnad innen et år, hvoretter tilbudet bortfaller. Pengene for ubenyttet kurs refunderes kun hvis kurset blir avlyst fra arrangørens side.Skriv inn tekst her