Kosmetiske ingredienser II



Kursarrangør: Derma-kurs
Sted: Derma-kurs lokaler
          Vestfold, Larvik
Kursadresse: Holmejordetveien 34, 3267 Larvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 09:30 - 14:00
Varighet: 4 1/2 time
Pris: Fra 1.750
Neste kurs: 11.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Gjennomgang av kosmetiske ingredienser mht deres funksjoner. Farmakologisk aktive ingrediensenes virkning. Uforlikeligheter mellom kosmetiske ingredienser. Dokumentasjon og sikkerhetsvurdering av kosmetikk, herunder dyretesting.

Kursinnhold:
På dette kurset vil du fordype deg i viktigste grupper av kosmetiske ingredienser, deres funksjoner og egenskaper. Du lærer hvilke påstander er lov å bruke om kosmetiske produkter. Du kommer også ti å høre, hvilke villedende påstander brukes i markedsføring. Du vil få oversikt over hvilke ingredienser har legemiddellignende (medisinske), effekter. Dessuten får du å vite, hvorfor det kan være helseskadelig å flytte sine kremer over på reiseemballasje. Du vil også få innsikt i hvordan produsenter dokumenterer sine effekter og hvordan de sikrer at det er trygt å bruke kosmetikk. Til sist vil du få avslørt sannheten om dyretesting.

Produktuavhengighet:
Derma-kurs er produktuavhengig og har til formål å øke kompetanse innen hud, hudpleie, dermatologi og kosmetisk kjemi samt regelverk for kosmetikk.

Målgruppe:
Alle som jobber med salg av kosmetikk, produksjon, import eller distribusjon av kosmetiske produkter i Norge, samt yrker, hvor kunnskap innen kosmetisk kjemi og kosmetikklov (kosmetikkforordningen), er viktig for å kunne gi riktig veiledning i hudpleie (farmasøyt, hudpleier, hudpleielærer, kosmetisk dermatologisk sykepleier, fag- og produktansvarlig, kosmetikkprodusent og importør av kosmetiske produkter).

Forkunnskaper:
En forutsetning for å melde seg på er at du allerede har gjennomført eller er påmeldt Kurs i kosmetiske ingredienser I- grunnkurs.

Kvalitetsikret innhold:
Derma-kurs er tilrettelagt etter emner og kan tas uavhengig av hverandre. Et unntak er kurs i kosmetiske ingredienser, som må tas i rekkefølge pga en kontinuitet og strukturert fordypning i emnene.
Kursene er kvalitetssikret i forhold til innhold og det faglige utbytte.
Kursene er godkjent av FEVU (Farmasøyters Etter- og Videreutdanning)

Kursbevis:
Det utstedes diplom for deltagelse og/eller bestått kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant. Kurset gir 4 FEVU poeng (Farmasøyters Etter- og Videreutdanning)

Priser:
Early Birds påmelding senest 15. april 2024 kr 1 750,00
Ordinær påmelding senest 3. juni 2024 kr 2 000,00
Last minute påmelding senest 23. april 2024 kr 2 250,00

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kompendium, forfriskninger og diplom

Forhindret i å delta:
Har du meldt deg på et av kursene, betalt avgiften, men blir forhindret i å delta på hele eller deler av kurset pga akutt sykdom eller en annen alvorlig hendelse er du etter avtale velkommen til å delta på tilsvarende kurs neste gang uten kostnad innen et år, hvoretter tilbudet bortfaller. Pengene for ubenyttet kurs refunderes kun hvis kurset blir avlyst fra arrangørens side.Skriv inn tekst her