Kontrollørkurs G10 Manuelle taljerKursarrangør: Quality Norway AS
Sted: Storefjell Resort Hotel
          Buskerud, Gol
Kursadresse: Golsfjellet, 3550 Gol (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 dager
Pris: fra 12.900
Neste kurs: 21.10.2019 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kontrollørkurs G10, manuelle taljer. Hensikten med kurset er å gi teoretisk og praktisk opplæring til personer som ønsker å avlegge teoretisk og praktisk prøve for kontrollgruppe G10 Manuelle taljer.

Etter endt kurs med bestått teoretisk og praktisk prøve, og dokumentert tilstrekkelig relevant praksis, kan deltakerne etter søknad til et anerkjent landsdekkende register, få utstedt kontrollørbevis for den kontrollgruppe det er gjennomført og bestått prøve på.

Foreleser:
• Knut Førland, Kranskolen Knut Førland

Knut Førland er en av landets mest erfarne innenfor brukeropplæring på kran og løfteredskaper. Han har utgitt 12 lærebøker innen faget og skrevet boken ”Bruk av løfteredskap G11». Knut Førland har jobbet med opplæring for KTF siden 1989. Før det startet han AMO sentret på Lierskogen i 1972 og jobbet der i 17 år. Han har i senere tid hatt ansvar for bla. BUK og elektronisk opplæring i Statoil. Han deler av sin rike erfaring som lærer, sakkyndig og instruktør innenfor kontrolløropplæringen. Med bruk av et rikt utvalg detaljerte foto gir han grundige og instruktive beskrivelser.

Målgruppe for kurset

Kompetansegivende kurs med avsluttende prøve for personer som ønsker å avlegge teoretisk og praktisk prøve for kontroll G10K Manuelle taljer. Manuelle taljer kalles også Hånddrevne kraner: Jekketaljer, klokketaljer og andre hånddrevne løfteinnretninger.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kursmateriell og eksamensavgift