Kontakt og kontrollKursarrangør: Catch Hundetrening
Sted: Hovet Ring, Porsgrunn
          Telemark, Porsgrunn / Brevik
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager, 19.15 - 20.15
Varighet: 6 kvelder
Pris: 1.950

Vi tilbyr kurs i kontakt og kontroll. Synes du det er vanskelig å få kontakt med hunden din, eller opplever du ofte at du må mase for at den skal høre etter? Da er dette kurset for deg!

Er hunden din opptatt av alt annet enn deg? Synes du det er vanskelig å ha kontroll på hunden din?

God kontakt og et solid samarbeid er grunnlaget for all videre trening. På dette kurset jobber vi med å utvikle kontakt ved at hunden skal svare på vårt initiativ til samarbeid, og engasjere seg i oss. Vi vil jobbe med å utvikle god kontroll gjennom et godt samarbeid med hunden.

Med god kontakt og engasjement vil hunden din velge å være med og følge deg, uten at du trenger å mase på hunden for å få dens oppmerksomhet. På dette kurset bygger vi opp hundens motivasjon for samarbeid gjennom å bruke gode konfliktfrie belønninger og å oppmuntre hunden til å engasjere seg i nettopp oss!

Vi vil blant annet lærer hunden din hvorfor den burde være med deg istedenfor å snuse på bakken, hvorfor hunden burde følge deg istedenfor å trekke i båndet, og hvorfor hunden burde komme inn til deg istedenfor å stikke av! Vi lærer hunden hvorfor å ta kontakt med oss og engasjere seg i oss er det beste den kan gjøre!

Dette gjør vi blant annet gjennom å trene på:

• Belønningsrutiner og belønningsutvikling
• Lære hunden å ta gode valg
• Følge oss og gå pent i bånd
• Sitt, ligg og bli
• Søk og aktivisering
• Innkalling


På dette kurset vil vi jobbe med hver enkelt hund lage et individuelt opplegg for å utvikle og øke motivasjonen til din hund for samarbeid mellom dere.

Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning.

Målgruppe for kurset

Kurset er åpent for hunder i alle aldre og alle raser.