Kurs for helsepersonell i Oslo

Fagskole - Barn og unge med behov for særskilt tilrettelegging

Vi tilbyr fagskoleutdanning om barn og unge med behov for særskilt tilrettelegging. Fagskoleutdanningen er et NOKUT-godkjent utdanningstilbud som gjennomføres som et deltidstudium over 2 år og kan kombineres med jobb. Utdanningen gir 60 studiepoeng og fagskolegrad.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 02.09.2024 325 timer / 21 måneder02.09.2024 Gratis kr

Fagskole - Mat, ernæring og måltider i helse- og omsorgstjenesten

Vi tilbyr fagskoleutdanning om mat, ernæring og måltider i helse- og omsorgstjenesten. God mat og riktig ernæring er grunnleggende for god helse og livskvalitet gjennom hele livet. Maten skal være tilpasset den enkeltes behov og serveres i en hyggelig ramme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 02.09.2024 358 timer / 21 måneder02.09.2024 Gratis kr

Metodekurs i sinnemestring

Vi tilbyr kurs metodekurs i sinnemestring. Er du terapeut og ønsker å lære mer om det å jobbe med sinnemestring? Stiftelsen Tryggere gjennomfører metodekurs i sinnemestring. Målgruppen for kurset er fagfolk som jobber med personer som har sinneproblem og/eller utøver vold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Personer som har utøvd vold

Vi tilbyr kurs i personer som har utøvd vold. Etter mange års arbeid med sinnemestring for personer som har slitt med å mestre sitt sinne overfor partner, har vi ofte fått mange spørsmål som på ulike måter omhandler voldsutøvere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 timer

Å ta vare på seg selv

Vi tilbyr kurs i å ta vare på seg selv. Jobber du med barn, unge eller voksne som har vært utsatt for eller utøvd vold eller overgrep? Arbeidet innenfor helse- og sosialfeltet kan være vanskelig, utfordrende og tidvis utmattende. Arbeidsvilkårene kan være preget av høyt press og høy turnover.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 timer

Laboratorie og skiftestue

Vi tilbyr kurs om laboratorie og skiftestue. Laboratorie- og skiftestuekurset (labkurs) inneholder praktisk arbeid i laboratoriet og skiftestue. K2 er deltaker av NOKLUS kvalitetssikringsprogram og prosedyrer i laboratorie benyttes herfra.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 20.09.2024 (+2) 1 helg20.09.2024 (+2) 20900 kr

Førstehjelp ved selvmordsfare

Fagakademiet arrangerer Vivat sitt kurs som heter «Førstehjelp ved selvmordsfare». Dette kurset vil gi deg nyttig kompetanse i selvmordsforebygging. Selvmordstanker og selvmordsforsøk er vanligere enn mange tror.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 2.700 kr

Inntakssamtalen - psykisk helse og rus

Vi tilbyr kurs om inntakssamtalen - psykisk helse og rus. Kurset handler om hvordan man får oversikt over hvilke utfordringer av psykiatrisk art en klient til vurdering har, og hvorvidt klienten hører inn under spesialisthelsetjenesten eller de kommunale helsetjenestene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 2.850 kr

Introduksjonskurs ART trening av barn og unges sosiale kompetanse

Vi tilbyr introduksjonskurs i ART - trening av barn og unges sosiale kompetanse. Kurset er ment å gi god innsikt i ART programmet og hvordan man lykkes med implementering, samt gi konkrete verktøy til barn for å mestre sin hverdag og til voksne for å forstå og arbeide med atferd som utfordrer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 3.000 kr

Kommunikasjon med alvorlig syke og deres pårørende

Vi tilbyr kurs i kommunikasjon med alvorlig syke og deres pårørende. Samtaler med mennesker i krise og sorg kan ofte være utfordrende og vanskelig. Viktig informasjon må utveksles, samtidig som du må etablere helt avgjørende relasjonelle bånd med mennesker i en sårbar og utsatt situasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 2.650 kr

Nasjonal fagkonferanse for helsefagarbeidere

Vi ønsker med dette velkommen til vår sjette nasjonale fagkonferanse for helsefagarbeidere. Konferansen arrangeres som tidligere av Fagakademiet i samarbeid med Fagforbundet Seksjon Helse og sosial. Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger fra de fem tidligere konferansene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 3.600 kr

Nasjonal konferanse for assistenter i BPA-ord

Vi ønsker med dette velkommen til den andre nasjonale konferansen for assistenter i BPA-ordningen (Brukerstyrt personlig assistanse). Konferansen arrangeres denne gang av Fagforbundet Seksjon helse og sosial i samarbeid med Fagakademiet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag Gratis kr

Deep Brain Reorientering (DBR)

DBR-utdanningen henvender seg til psykologer, psykiatere og annet helsepersonell med grunnleggende kompetanse i psykoterapeutisk arbeide og som har erfaring med å arbeide med tilknytningsskader, komplekse traumatisering og strukturell dissosiasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sankt Hanshaugen Oslo, Sankt Hanshaugen 27.05.2024 2 dager27.05.2024 6.000 kr

Etterutdanning: Behandling av komplekse dissosiative lidelser

Modum Bads traumepoliklinikk tilbyr en videreutdanning i psykoterapeutisk arbeid med komplekse traumerelaterte dissosiative lidelser. Over fire 2-dagers samlinger vil vi gi en grundig opplæring i forståelse, utredning og behandling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 dager 5.000 kr

En metode for å møte hele deg - i ditt tempo - helgekurs

Vi holder helgekurs i en metode for å møte hele deg - i ditt tempo Varmt velkommen til 2 meningsfylte dager: for deg som ønsker bearbeiding av egne tema samt forståelse om sammenhengen mellom tidlige traumer og livet her og nå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 08.06.2024 (+2) 1 helg08.06.2024 (+2) 2.650 kr

Grunnutdanning traumeterapi

Grunnutdanningen passer for deg som ønsker å få innsikt i traume teori og -metode iht den siste utviklingen innen traumer. Innen IoPT utdanningene er arbeidet med seg selv i sentrum, din intensjon (det du vil jobbe med i terapien, eller det du vil undersøke i veiledning).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 07.06.2024 (+2) 1 helg07.06.2024 (+2) 3.450 kr

Informasjonskveld om traumearbeid

Varmt velkommen til en kveld med informasjon om IoPT traumebehandling og – utdanning, samt demonstrasjon av Franz Rupperts IoPT med Marta Thorsheim. Kvelden gir innsikt i veien ut av sår etter krenkelse og traumatisering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 04.06.2024 (+1) 1 kveld04.06.2024 (+1) 250 kr

International advanced training IoPT

International Advanced Training in Identity oriented Psychotraumatheory and – therapy, (IoPT), and the Intention Method.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 5 modules 25.000 kr

IoPT Intensiv

IoPT Intensiv i Oslo. Vi inviterer til en dag for inspirasjon og fordypning i Selvmøter med Intensjonsmetoden, i våre kurslokaler på Schafteløkken, ved Frogner parken

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 13.05.2024 1 dag13.05.2024 1.800 kr

IoPT traumekonferanse i Oslo

IoPT traumekonferansev i Oslo. Unik mulighet til å møte grunnleggeren av IoPT, kanskje få eget selvmøte, være resonansgiver og observatør, stille spørsmål og reflektere sammen med deltagere fra mange land.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 11.05.2024 1 helg11.05.2024 4.250 kr

Videreutdanning traumeterapi -For deg som vil lære å hjelpe andre

Videreutdanning traumeterapi - For deg som vil lære å hjelpe andre mens du hjelper deg selv. Helhetlig tverrfaglig psykotraumeutdanning. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til spennende og givende utdanning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 24.09.2024 12 moduler á 4 dager24.09.2024 5.880 per modul kr

DIPS pasientjournalsystem for kontorpersonell

Vi tilbyr kurs i DIPS pasientjournalsystem for kontorpersonell. Dette grunnkurset går over en dag og passer for deg som er utdannet helsepersonell og som har et mål om å jobbe på sykehus som sekretær på sengepost, poliklinikk eller ekspedisjon

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 3.990 kr

Kommunikasjon med bruk av VR

Ønsker du å bli bedre på å kommunisere i vanskelige situasjoner? Da er dette VR-kurset det rette for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 timer fra 1.990 kr

Kurs i Hove Total journalsystem (tidligere System X)

Hoe Total er et av de mest brukervennlige journalsystemer på markedet og flere tusen brukere benytter programmet daglig på legekontorer med allmennpraksis, spesialister, større klinikker og private sykehus. Dette er både et teoretisk og praktisk kurs. Nå går System X over til navnet Hove Total og pr

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.100 kr

Skiftestue - kurs for helsepersonell (helg)

Vi tilbyr kurs i skiftestue - kurs for helsepersonell (helg). Dette kurset er tilpasset deg som er utdannet medisinsk sekretær, og for helsepersonell som trenger kunnskap om skiftestue i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 7.500 kr

Skiftestue - kurs for helsepersonell (mandag-onsdag)

Vi tilbyr kurs i skiftestue - kurs for helsepersonell (mandag-onsdag). Dette kurset er tilpasset deg som er utdannet medisinsk sekretær, og for helsepersonell som trenger kunnskap om skiftestue i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 7.500 kr

Sårbehandlingskurs

Har du behov for friske opp dine kunnskaper i sårbehandling? Dette er et kurs som er rettet for sekretærer som ønsker mer kunnskap om sår og behandling av disse. Kurset holdes av sykepleier med mange års erfaring med stell av sår. Det er ikke sponset av bandasjist.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 kveld fra 1.999 kr

Venøs blodprøvetaking (helg)

Har du fått endrede arbeidsoppgaver eller ønsker å bli enda mer sikker i din jobb som blodprøvetaker? Nå kan du lære dette over over to dager i helgen. Passer for deg som er utdannet og har noe erfaring fra helsesektoren enten som hjelpepleier, sykepleier, helsesekretær, medisinsekretær

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 20.04.2024 2 dager20.04.2024 3.450 kr

Venøs blodprøvetaking (kveld)

Har du fått endrede arbeidsoppgaver eller ønsker å bli enda mer sikker i din jobb som blodprøvetaker? Nå kan du lære dette over over to dager i helgen. Passer for deg som er utdannet og har noe erfaring fra helsesektoren enten som hjelpepleier, sykepleier, helsesekretær, medisinsekretær

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 kvelder 3.450 kr

Årsstudium i grunnmedisin

Vi tilbyr årsstudium grunnmedisin. Er du interessert i menneskekroppen og hvordan vi fysisk fungerer som mennesker? Denne utdanningen danner grunnlaget for all helsefaglig yrkesutøvelse, og er inngangsporten til en rekke profesjonsstudier og videre studier innen helsefag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år 45.700 pr semester kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>