5 dagers seilkurs for nybegynnere - Kompetent Mannskap



Kursarrangør: Sail On AS
Sted: Solnes Båtforening
          Vestfold, Stokke
Kursadresse: Solnesveien 100, 3159 Melsomvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager
Pris: 12 490
Neste kurs: 01.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Det skal være lett å komme i gang med båt og seiling. Seiling er en utrolig fin aktivitet, og vi hjelper deg i gang og viser deg veien så du kan utvikle seilingen din videre.

Kompetent Mannskap – 5 dagers seilkurs for nybegynnere er for deg som er helt ny til seiling eller allerede har en del erfaring kan våre “kompetent mannskap” for nybegynnere være løsningen. Kurset inneholder pensumet til vårt 2 dagers nybegynner kurs, samt mye mye mer, og for de som er ambisiøse og tar ting raskt vil komme opp til nivået til de som tar ICC skipperkurset. Kurset holdes sammen med de som tar ICC skipperkurset, det vil derfor være mulig å ta dette som ett kombikurs hvor man får begge deler.

Varighet: Kurset går over 5 dager.

Kursinnhold: Grunnleggende seilteori, enkel navigasjon, sjøvett, vikepliktsregler, sikkerhet, utkikk, rortjeneste, MOB, fortøyning og sjømannskap

Vi har inkludert vårt nettkurs til båtførerprøven gratis for alle som bestiller våre seilkurs. På den måten får du teorien fra båtførerprøven og det praktiske sjømannskapet, navigasjon og bortføring alt i ett kurs.

Mål: Å kunne føre egen båt trygt inn og ut av havn, grunnleggende sjømannskap, samt kunne delta aktivt i seilasen og som mannskap på de fleste seilbåter.

Målgruppe: Alle som ønsker å lære å seile med ingen eller noe erfaring, og som setter pris på godt sjømannskap og som har lyst til å komme i gang med seiling.

Forkunnskaper: ingen

Aldersgrense: 18 år

Det er en fordel å ha båtførerprøven i forkant av kurset, men ingen krav. Derfor har vi inkludert vårt båtførerprøven nettkurs gratis når du tar seilkurs hos oss.

Kursmateriell: Alt deltageren trenger til kurset er tilgjengelig om bord i båten.

Anbefalt bok: "Seilbåt" av Sarah Hopkins

Mat og drikke: Alt vi spiser om bord er inkludert i prisen. Mat i land dekker du selv. Det blir ca 2 måltider i land.

Kompetent Mannskap kan inngå i en større pakke med Båtførerprøven og ICC Skipperkurs, havseilingskurset og ICC praktisk utsjekk (eksamen).. Dette kurset passer som hånd i hanske med praktisk opplæring til båtførerprøven, derfor har vi inkludert vårt alt-i-ett nettkurs til båtførerprøven gratis i dette seilkurset.

For mer informasjon gå til vår nettside sailon.no