Kommunikasjon i prosjekter



Kursarrangør: Holte Academy
Sted: Oslo, Skøyen
Oslo
Kursadresse: Drammensveien 145B, 0277 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 09:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 7.500

Vi tilbyr kurs i kommunikasjon i prosjekter. Unngå misforståelser, skap effektivitet og tillit gjennom god kommunikasjon.I dette kurset får du anledning til å se mer helhetlig på temaet kommunikasjon i prosjekter

Kurset “Kommunikasjon i prosjekter” er 1 av våre 10 kurs i PROSJEKTUKA

I prosjekter er tid en vesentlig faktor. Klar tale og bevisst bruk av kommunikasjon er viktig, enten det gjelder å formulere klare budskap eller velge riktig kommunikasjonskanal. Det igjen resulterer i økt effektivitet og bedre trivsel både for deg og organisasjonen som helhet. Å kommunisere smart med prosjektets deltakere og eksterne interessenter, handler om riktig informasjon til rett tid.

Kurset gir deg økt forståelse og innsikt i kommunikasjonsutfordringer som er vanlige i de forskjellige fasene i prosjekter, og hvordan disse kan håndteres. I tillegg fokuserer kurset på hvordan å lykkes med mellommenneskelig kommunikasjon. Du vil lære om aktiv lytting og effektfulle spørsmål slik at du oppnår bedre kommunikasjon og relasjoner i ditt prosjekt.

Innhold i kurset:
• Hva er dine kommunikasjonsfaglige utfordringer i prosjektets faser?
• Hvordan jobber du med å formulere tydelige budskap og velge riktig kommunikasjonskanal?
• Hvordan leder du møter?
• Hvordan håndterer du stress, konflikter og dårlig kvalitet?

Kurset passer for deg som:
• Ønsker tips til å lykkes med viktige kommunikasjonsoppgaver i hver prosjektfase
• Vil bli bedre på håndtering av prosjektinteressenter
• Ønsker å styrke dine ferdigheter innen mellommenneskelig kommunikasjon
• Vil bli mer bevisst på hva som skal til for å få til effektive møter

Omfang
Kurset “Kommunikasjon i prosjekter” omfatter et e-læringskurs og en 1-dags samling i klasserom. Tilgang til e-læringskurset sendes til deg 2 uker før kurs. Du velger selv om du går gjennom e-læringen som forberedelse i forkant av samlingen, eller etter gjennomført kurs som repetisjon og fordypning.

“Ønsker du å håndtere interessenter og kommunikasjonskanaler på en mer profesjonell måte, eller å bli bedre i møteledelse og gi tydelige tilbakemeldinger? Jeg anbefaler deg kurset “Kommunikasjon i prosjekter”.

Henry Broomfield, kursholder