Kombikurs - Tegn&Mal&Collage + Form&LeireKursarrangør: Tromsø kulturskole
Sted: Troms, Tromsø
Troms
Kursadresse: Strandvegen 95, 9006 Tromsø (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: mandager kl 1700-1845
Varighet: 12 uker
Pris: 1.350

Tilbudet er for de yngste elevene og er en kombinasjon mellom Tegn&Mal&Collage og Leire&Form. Det varer i 12 uker.

Lærere: Liv Bangsund og Cecelia Broadbridge

For aldersgruppen 6-8 år er det 6 uker på hver. Den ene gruppen starter med Tegn&Mal&Collage, og den andre starter med Form&Leire.
Vi deler elevene i 2 grupper og forbeholder oss retten til å bestemme hvem som skal starte hvor.

Hvis ditt barn ønsker å gå sammen med et annet barn, noter det i merknadsfeltet i søknaden, eller gi oss beskjed pr mail så settes de i samme gruppe, og da er det desto viktigere å være tidlig ute med påmelding for å sikre plass til flere elever.
Det er stort fokus på lek, skaperglede og kreativitet og lite fokus på prestasjon og produkt.

Tegn&Mal&Collage tar for seg det helt grunnleggende innen tegning og maling.
Eksempelvis, innen fargelære, så jobbes det med enkel blanding av primærfargene. Og innen tegning kan det være å fabulere med streken på et lekent nivå til å jobbe med enkel oppbygging av bilde med kun forgrunn og bakgrunn. Ofte jobbes det med store felles verk som samlet gruppe, hvor samarbeid blir fokus. Når eleven blir eldre (8 år) kan en velge tilbudet Tegn&Mal&Collage, hvor den todimensjonale verden urforskes bredt og dypt.

Leire&Form er tanken å tilfredsstille behovet for utfoldelse i form, og å introdusere det tredimensjonale «språket» på et helt grunnleggende nivå. Et lite barn kan si: «jeg har så lyst å lage noe», og for oss handler utsagnet om det grunnleggende behovet som ligger i oss mennesker til å skape og virke, og til å finne ut av hva man kan få til med det man har rundt seg. Disse kreftene tar vi tak i. Vi jobber med materialer som selvtørkende leire, plastelina, hønsenetting/ståltråd, pappmasje o.l.
Når elevene blir eldre (9 år) kan en velge tilbudet Keramikk, hvor leirens magi skal avsløres.

Målgruppe for kurset

6-8 år