Kodekurs med CodeAndGo for barn (10 - 14 år) - onlineKursarrangør: Learnlink AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Mandag - fredag kl 09:30 - 14:30
Varighet: 5 dager
Pris: 3.500

Vi tilbyr online kodekurs med CodeAndGo for barn. Lær noe fremtidsrettet samtidig som du har det gøy! I løpet av uken lærer du grunnleggende koding med LUA, og får lage ditt eget spill fra start til slutt.

Innhold:
I tillegg vil du lære om digital tegning og litt matte. Kurset er ikke bare lærerikt, men sosialt og gøy også! Kursene våre har én lærer og 8 barn slik at alle kan få tett oppfølging underveis, og avholdes i et møterom online. Det eneste du trenger er en PC og godt humør! Hver dag er lagt opp slik at kursholder går gjennom nytt tema og bruker god tid til å svare på spørsmålene som måtte dukke opp underveis. Deretter er det deres ut til å prøve dette i praksis både på egenhånd og i mindre grupper!

Program:
Dag 1, mandag:
Vi blir kjent med verktøyet Roblox Studio og forsøker å få bedre rom-forståelse i et 3D univers. Det innebærer fysikk og modellering. Vi setter i gang med å bygge med figurer og forsøker å bytte farger på figurene.

Dag 2, tirsdag:
Dagens tema - Design. Hvilke spill liker du? Hva er det med deres utseende som gjør at du liker det? Er det noe inspirasjon du kan ta med deg? I tillegg er dette dagen der vi starter å skrive våre første linjer med kode!

Dag 3, onsdag:
Alt i Roblox handler om hvilke type oppgaver man skal utføre og hva meningen med spiller er. Til dette kommer kommer vi til å bruke “løkker” også kalt loops. Her bruker vi egenprodusert video-materiale i tillegg til forklaringer fra læreren. Man vi få god tid til å gjøre dette på egenhånd og få hjelp underveis om man trenger det.

Dag 4, torsdag:
Torsdagen skal brukes til å fortsette på spillet man har startet på og lage ulike funksjoner som hjelper oss med å komplisere universet. Kanskje man skal begynne å brunne hvis man kommer bort i lava? Kanskje det skal være mulig å transporteres? Alt dette blir mulig med kode!

Dag 5, fredag:
Den siste dagen på våre kurs brukes alltid på å rette opp feil man har i koden, også kalt “debugging” og ikke minst gjøre de siste endringene. På slutten av dagen spiller vi hverandres spill, kommer med tilbakemeldinger og har det gøy!

Målgruppe for kurset:
Online-kurset passer for barn i aldersgruppen 10 - 14 år