Klatrekurs i Trondheim

Her finner du klatrekurs for nybegynnere og viderekomne, med klatring både på innendørs klatrevegg og utendørs i ekte fjell. Sikkerhet er veldig viktig når du klatrer, og et klatrekurs vil gi deg kompetansen du trenger til å kunne klatre trygt på egen hånd. Finner du ikke kurset du leter etter, ringer du oss på 417 65 300, så finner vi det for deg.

Grunnkurs klatring - Brattkortprøve

Dette kurset gir deg kunnskap til å sikre en klatrer på led på en trygg måte og også klatre trygt selv. Kurset bygger på kursopplegget som er utarbeidet av Norges Klatreforbund og ender opp i Brattkortprøven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim, Sluppen Trondheim 8 timer over to kvelder 1.500 kr
Trondheim, Leangen Trondheim 8 timer over to kvelder 1.500 kr

Klatrekurs - oppfriskning (ledkortet)

For deg som har klatret før, men trenger en oppfriskning før sikringskortprøven (ledkortet) Kurset blir kjørt som dag 1 av grunnkurs inne..

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim, Sluppen Trondheim 4 timer Ta kontakt kr
Trondheim, Leangen Trondheim 4 timer Ta kontakt kr

Klatreleder inne

Vi tilbyr klatreleder inne. Klatreleder inne er et NKF kurs som skal sikre at grunnkurs og andre klatreaktiviteter holdes på en sikker og bra måte. Bestått kurs kvalifiserer til instruktørgodkjenningen Klatreleder inne. Kurset er delt i to moduler, en metodedel og en veilederdel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim, Sluppen Trondheim 12 timer fordelt på 2 kvelder 2.200 kr
Trondheim, Leangen Trondheim 12 timer fordelt på 2 kvelder 2.200 kr

Klatring inne til ute kurs

Vi går gjennom sikker klatring ute, blant annet risikomomenter utendørs, topptau og led klatring, rigge topptaufester, snu i toppen, hensynsfull opptreden på klatrefeltet og klatre og kose oss masse. Forhåpentligvis blir du kjent med andre klatrere og får dermed flere å klatre med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim, Sluppen Trondheim 8 timer 1.800 kr
Trondheim, Leangen Trondheim 8 timer 1.800 kr

Prøv klatring

Er du nysgjerrig på klatring og har lyst til å finne ut om dette er noe for deg? I kurset prøv klatring får du muligheten til å klatre i tauveggen og buldre på de flotte buldreveggene våre med instruktør og får gode råd om hvordan man beveger seg i bratt lende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim, Sluppen Trondheim 8 timer over to kvelder 200 kr
Trondheim, Leangen Trondheim 200 kr

Bedriftskurs - klatring, skred eller sykkel

Vi tilbyr klatrekurs for bedrifter. En rekke firma betaler hele eller deler av kursavgiften for sine ansatte dersom noen tar initiativet til et slikt kurs. Kurset arrangeres etter samme mal som vårt standard nybegynnerkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Avtales kr

Klatreskole fra 5 - 17 år

Velkommen til UTE.no sin populære klatreskole for barn fra 5-17 år. Klatreskolen har gått i 14 år og vi har hver sesong mer enn 200 barn som deltar fordelt på ca 20 ulike grupper. Skolen starter i februar/september (Uke 6 og 36), varer 14 uker og koster 2795 (2695 for 5-8 år).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker 2.795 kr

Nybegynnerkurs klatring

UTE.no arrangerer hver uke nybegynnerkurs i klatring. Dette foregår i UTE-hallen, Trondheims eneste tauklatrehall med noe annet enn lav-vegger. (en viss høyde på veggene er viktig for å ha nødvendig trygghet til å kunne klatre i forskjellige klatreannlegg samt på utendørs felt.)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 990 kr

Ekspressfart over 8000 - Works-shop for klatring på høye fjell

Dette er et to dagers kurs som tar sikte på å tilføre deltagerne kompetanse for å prøve seg på høye fjell og alpine miljøer, særlig med tanke på Himalayaklatring.En dag teori og en dag praktiske øvelser ute, sikter på å gi deltagere svar på spørsmål normale klatrekurs ikke berører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr