Her finner du forskjellige vinkurs som setter deg i stand til å velge riktig vin til den maten du spiser. En vin som smaker veldig godt til en type mat, kan smake helt annerledes når den blir servert til noe annet. Meld deg på et vinkurs i dag!
Vi erbjuder kurser i Amaroneprovning med ost & charkbricka. Den här fredagen smakar vi på noga utvalda Amarone viner! Smaken på Amarone är typiskt fyllig med härliga toner av packad mörk frukt, russin och choklad med lång och stor eftersmak.
Vi erbjuder kurser i Baroloprovning med aperitivo. Den här fredagen smakar vi på noggrant utvalda viner från en av Italiens allra finaste regioner, Piemonte! Under kvällen får ni smaka på flera viner från småskaliga producenter av just Barolo, alla med sin egen karaktär.
Vi erbjuder kurser i Bubbelprovning med ost & charkbricka. Vi smakar oss igenom det bästa som Italien har att erbjuda när det det gäller mousserande- som på en bubbelresa genom Italien ni sent kommer att glömma!
Vi erbjuder kurser i Vinresan genom Italien – 2 tillfällen. Med hjälp av noggrant utvalda viner från Italiens alla håll och kanter tar vi med er på en Vinresa genom Italien. Under två kvällar rör vi oss från norr till söder för att smaka på Italien.
Vi tilbyr vinkurs om Burgundere - hvite vidundere for bedrifter. Burgund / Bourgogne i Frankrike er velkjent for sine gode og hvite viner, hovedsakelig laget på Chardonnay druer.
Vi tilbyr kurs om Champagne spesielt og musserende viner generelt for bedrifter. Munkene var de første som fremstilte vin med kullsyre. Senere er det blitt en festdrikk, og vi kombinerer litt læring med den deilige følelsen som denne gode vinen gir. Vi presenterer både «ekte vare» og musserende.
Vi tilbyr vinkurs med fordypning i vinens egenskaper for bedrifter. Vinsamler, medlem av en vinklubb, eller bare oppriktig interessert? For deg tilbyr vi et fordypningskurs med detaljert informasjon om druens egenskaper, vinens ulike produksjonsmetoder og ulike former for lagring.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hva det er med de Italienske rødvinene vi liker så godt. Piemonte og Toscana distriktene kjenner de fleste. Fruktige og smaksrike, men også tyngre viner som Amaronevin er populære. rødvinsgodbit.
Vi tilbyr kurs om hvite og røde hverdagsviner, hvordan velge for bedrifter. Vi har alle forskjellig smak, og opplever smaker ulikt. Så hvordan skal man gå frem for å finne gode smakskombinasjoner mellom vin og mat?
Vi tilbyr vinkurs om Syrah - en drue som reiser mye for bedrifter. Druer flytter seg med menneskene og tar preg av klima, jordsmonn og ikke minst vinbondens behandling av vinen etter pressing. Syrah-druen finner vi nesten overalt og den trives lett og tar preg av sitt miljø.
Vi tilbyr reise til Paris. Salon Wine og VINEXPO er slått sammen til en stor messe i Paris EXPO, Porte de Versaille. Vårt team lager et skreddersydd opplegg for deg og din gruppe. Få faglig påfyll og opplev Paris på sitt mest magiske.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om økologiske viner, hva er det, og merker vi forskjellen. Trenden brer om seg: den nye generasjonen vindyrkere velger økologisk dyrkingsform. Tre definisjoner brukes: Biodynamisk, Organisk, eller NaturVin.
Norwegian Sommelier Education (NSU) is a wine and beverage school based in Oslo, Norway. We offer various classes and services related to wine and the beverage trade. Classes and courses are primarily held in Norwegian. Contact us directly regarding possible language adjustments.
Vi tilbyr fordypning grunnkurs vin online. Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin.
Vi tilbyr grunnkurs vin. For mange er det tilfredsstillende med et grunnkurs for å føle seg tryggere i sin arbeidshverdag. Noen velger derimot å bygge videre på kunnskapen fra grunnkurset og fortsetter videre med Grunnkurs fordypning eller Sommelierstudiet.
Vi tilbyr grunnkurs vin online. For mange er det tilfredsstillende med et grunnkurs for å føle seg tryggere i sin arbeidshverdag. Noen velger derimot å bygge videre på kunnskapen fra grunnkurset og fortsetter videre med Grunnkurs fordypning eller Sommelierstudiet.
Vi tilbyr Intro til vinkurs.Dette er et 3-timers introkurs hvor vi gir et innblikk i vinens verden på en spennende måte. Kurset er ment for å inspirere og informere slik at du lettere skal kunne kartlegge din vei videre innenfor vinverdenens spennende muligheter.
Vi tilbyr Intro til vinkurs til Bedrifter / større grupper .Dette er et 3-timers introkurs hvor vi gir et innblikk i vinens verden på en spennende måte. Kurset er ment for å inspirere og informere slik at du lettere skal kunne kartlegge din vei videre innenfor vinverdenens spennende muligheter.
Vi tilbyr Sommelierstudiet. Sommelier eller vinkelner har status på lik linje med en god kjøkkensjef. Sommelierutdannelsen åpner dører, gir påvirkningskraft og mulighet for lederstillinger. Studiet vil også gjøre deg til en av de få faglærte innen vin og brennevin i hotell- og restaurant.
To timer smaking og prat om bobler, etterfulgt av 3-retters meny med bobler til. Mat og drikke i kombinasjon. Delta på vinkurs, spesialarrangement, vinsmaking før middag.
Vi tilbyr vinfest - Vinmakerens middag med Kai Schätzel. Vi serverer en 4-retters meny tilpasset vinene etterfulgt av konfekt og kaffe.
Synes du det er gøy med vin, men vet ikke helt hvor du skal begynne for å lære mer? Da er vårt vinkurs i Trondheim noe for deg! To timer smaking og prat om vin, etterfulgt av 3-retters meny med vin til.
Det blir to timer smaking og prat om viner fra Saint-Èmilion, etterfulgt av 3-retters meny med tilpassede viner til, også disse fra Saint-Émilion.
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. På dette kurset får du lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon.
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis.
Vi tilbyr vinkurs om italienske viner. Det blir en teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør. Vi smaker fem viner fra ulike distrikter denne kvelden.
Vår vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.
Bli med oss på vinsmaking, og smak på et av verdens mest kjente og populære vindrue! Chardonnay verden rundt byr på mange ulike smakfulle viner - fra fresh og crisp, til fyldig og kompleks, hvilken blir din favoritt?
Bli med på vinsmaking som utforsker de kjente rødvinene fra Bordeaux. Det vil bli gitt en teoretisk introduksjon til vinproduksjon, jordsmonn og druesorter i regionen som vil gi deg en bedre forståelse og smaksopplevelse av de fem vinene vår vinkelner har valgt ut for anledningen.
løpet av ca 2,5 timer vil du få en god innføring i ett av verdens beste vinland og smake fem viner fra ulike vindistrikter.
På dette kurset vil du lære hva vinregionen Toscana har å tilby innen rødvin.
Bli med på en vinsmaking og smak på en populær vinvariant elsket over hele verden!
På dette kurset lærer du hvordan smake på vin og hvordan gjenkjenne aroma og duft i ulike stiler hvit- og rødvin.
Level 1 Award in Wines er en lettfattelig og god introduksjon til vin. Det krever ingen forkunnskaper og studiet passer for alle som har interesse for vin, men begrenset forhåndskunnskap.
Vindanning-WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vinsutdanning. Dette kurset er ment som en grunnleggende innføring i vin fra ulike deler av verden. WSET Level 2 Award in Wines er en grunnleggende vinvinsutdanning.
Vi tilbyr introduksjonskurs i vinsmaking. Hvordan smake på vin og vindruens aroma. Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. Kurset passer for de fleste, da selv den mest erfarne vinsmaker her lærer noe nytt!
Vi tilbyr introduksjonskurs i vinsmaking for bedrifter. Hvordan smake på vin og vindruens aroma. Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. Kurset passer for de fleste, da selv den mest erfarne vinsmaker her lærer noe nytt!
Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).
Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!
Vi tilbyr kurs om vin og ost. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr vinkurs om viner fra hele verden (Alsace, Bourgogne, Rioja, Piemonte, Stellenbosch...) Sammenlign samme druetype fra forskjellige verdensdeler.
Vi tilbyr vinkurs i Portviner. Hva er så spesielt med dem og hva kan du ha til portvin.
Vi tilbyr vinkurs i Portviner for bedrifter. Hva er så spesielt med dem og hva kan du ha til portvin.
Vi tilbyr kurs i vin og tapas. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
Bourgogne-vinene kommer fra høydedragene som strekker seg fra Dijon i nord til Lyon i sør. De mest kjente områdene er Côte de Nuits og Côte de Beaune, samt Mâcon og Beaujolais.
I det nordøstlige hjørnet av Frankrike ligger Alsace avskjermet av Vosgesfjellene i vest og Rhinen i øst. Bortsett fra en minimal fremstilling av rødvin og rosé, er dette et område for hvite, tørre viner samt god musserende, AOC Crémant d’Alsace.
Bordeaux-vin kommer fra et stort område rundt byen Bordeaux i Sørvest-Frankrike. Fra nord til sør er området 105 km – fra øst til vest 130 km.
Champagne-distriktet ligger 10-15 mil nordøst for Paris, rundt de store byene Reims og Epernay. Vinen er frisk og syrlig, men ville neppe oppnådd sin store berømmelse (og sine høye priser) hvis den ikke hadde gjennomgått den spesielle annengangsgjæringen .
Vi tilbyr vinturer i Frankrike. I vid forstand er vel alle turer til Frankrike nærmest for vinturer å regne. Hvert måltid får naturlig følge av dertil egnet vin, og hver region serverer gjerne sine gastronomiske spesialiteter med godt følge av lokale viner.