Kjøttkurs



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi avdeling Sagene, bygg 7
          Oslo, Sagene
Kursadresse: Maridalsveien 87, 0489 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00
Varighet: 4 timer
Pris: 1.900
Neste kurs: 28.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Bli en mester i å tilberede kjøtt med våre kokker.

Bli en mester i å tilberede kjøtt på Kulinarisk Akademi.

Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.
På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt. Vi ser på de forskjellige delene du finner av kjøtt og bruken av disse, riktig oppbevaring, tining, mørning, steking, langtidskoking og riktig kjernetemperatur for de forskjellige stykningsdelene. Det serveres et lett måltid ved ankomst og rikelig med smaksprøver som dere er med på å lage underveis i kurset.
Alle spiser det de selv har laget. På dette kurset lærer dere å tilberede braisert lammebog, sprøstekt kyllinglår, ribbe med puffet svor, andebryst og entrecôte.

Slik gjennomføres kurset:

Demonstrasjon ved våre kokker
Deltagerne deles i grupper
Dere er med på tilberedelsen og ferdig stillingen av rettene/smaksprøvene


Etter kurset har du lært:

De forskjellige stykningsdelene og kjernetemperaturer
Kokkenes egne triks
Ulike tilberedningsmetoder

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å lær å lage gode kjøttretter

Antall deltagere: 12 - 24 pers

Kursmateriell

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs
• Smaksprøver under kurset
• Kurskompendier
• Lån av utstyr under kurset
• Foredragsholdere
• Kurslokale