Kjøtt og biffer - matkurs



Kursarrangør: Gladkjøkkenet
Sted: Mellom Boots Apotek og kaffebaren Cuba Life, i 2. etg
          Vest-Agder, Kristiansand
Kursadresse: Tollbogata 6, 4611 Kristiansand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 17:30 - 22:00
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.395

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i kjøtt og biffer. Kjøtt, ikke bare fileter og biffer!! NYTT Slagterbiff, kaveentrecôte og lam og sau i skjønn forening. Forskjellige biffer vil ha fokuset denne kvelden. Indrefilet, ytrefilet og entrecôte av okse.

Du lærer å steke biffene perfekt. Også de klassiske sausene som som hører til et godt biffmåltid vil du lære å lage, ekte deilig bearnaise, rødvinsaus og et godt kryddersmør til entrecôte. Kvelden ender med et nydelig fireretters måltid. Vi serverer deilig oksecarpaccio, prøver den langtidstekte entrecôten før det kommer en skikkelig biff på tallerkenen. Desserten blir en overraskelse. Kaffe.

Målgruppe for kurset:
For alle som vil lære å lage kjøtt, biffer og fileter