Kjøtt, biffer og fileter - bedriftsinternt



Kursarrangør: Gladkjøkkenet
Sted: Vest-Agder, Vennesla
Vest-Agder
Kursadresse: Hunsøya, 4700 Vennesla (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.395

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i kjøtt, biffer og fileter. Forskjellige biffer vil ha fokuset denne kvelden. Indrefilet, ytrefilet og entrecôte av okse. Du lærer å steke biffene perfekt.

Også de klassiske sausene som som hører til et godt biffmåltid vil du lære å lage, ekte deilig bearnaise, rødvinsaus og et godt kryddersmør til entrecôte. Kvelden ender med et nydelig fireretters måltid. Vi serverer deilig oksecarpaccio, prøver den langtidstekte entrecôten før det kommer en skikkelig biff på tallerkenen. Desserten blir en overraskelse.

Målgruppe for kurset

Bedrifter og private grupper

De som vil lære å lage kjøtt, biffer og fileter