Kjøtt, biffer og fileter



Kursarrangør: Gladkjøkkenet
Sted: Vest-Agder, Kristiansand
Vest-Agder
Kursadresse: Dronningens gate 5, 4610 Kristiansand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Møt opp i resepsjonen 17:30 på Hotel Norge
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.395

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i kjøtt, biffer og fileter. Forskjellige biffer vil ha fokuset denne kvelden. Indrefilet, ytrefilet og entrecôte av okse. Du lærer å steke biffene perfekt.

Også de klassiske sausene som som hører til et godt biffmåltid vil du lære å lage, ekte deilig bearnaise, rødvinsaus og et godt kryddersmør til entrecôte. Kvelden ender med et nydelig fireretters måltid. Vi serverer deilig oksecarpaccio, prøver den langtidstekte entrecôten før det kommer en skikkelig biff på tallerkenen. Desserten blir en overraskelse.

Målgruppe for kurset

De som vil lære å lage kjøtt, biffer og fileter