Kinesisk språkkurs for næringslivet - BeijingKursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Beijing
          Utlandet, Kina
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: fra 2 - 12 uker

Vi tilbyr kinesisk språkkurs for næringslivet i Beijing. Kina er verdens mest folkerike land, og mandarinkinesisk er i særklasse verdens største språk. Den kinesiske økonomien har i mange år vært blant verdens mest fremgangsrike.

Men tross i all fremgang og vekst og modernisering har ikke kineserne glemt sine røtter. Vi snakker tross alt om en av verdens eldste sivilisasjoner, med en utrolig historierikdom og kultur. Kina er et stort land som krever tid. En reise hit kan by på skjellsettende opplevelser som gjør at du kommer tilbake sterkere, smartere, og med mer sinnsro. Og selvsagt dyktigere i det kinesisk språket!

Du har nå muligheten til å lære språket og bli kjent med landet og kulturen i OL-byen Bejing. Bejing er Kinas politiske og kulturelle hovedstad. Byen ble vesentlig fornyet og oppgradert i forbindelse med forberedelsene til OL, men ennå finnes gamle og genuine boområder. Byen har en rekke interessante severdigheter som er vel verdt et besøk, hvorav “Den forbudte by” og Den himmelske freds plass kanskje er de to mest kjente.

Kursopplegg:
• Normalkurs 2 - 12 uker med 20 leksjoner pr uke
• Intensivkurs 2 - 12 uker med 30 leksjoner pr uke
• Ulike kombinasjonskurs, blant annet med praksisplass, er mulig
• Kontakt oss for nærmere opplysninger
• Spesielle startdatoer for normalkurset

Innkvartering:
Du kan bo hos en vertsfamilie i enkeltrom med halvpensjon, eller delt leilighet i enkeltrom. Det finnes også studioleiligheter.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kinesisk språkkurs for næringslivet i Beijing