Kinesisk mandarin - nybegynnerKursarrangør: Språksenteret Gjøvik
Sted: Oppland, Gjøvik
Oppland
Kursadresse: Trondhjemsvegen 10, 2821 Gjøvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager, kl 19:00 - 21:00
Varighet: 10 kvelder
Pris: 2.600

Vi tilbyr språkkurs i kinesisk mandarin for nybegynnere. Lær mandarin på en aktivt måte fra første dag. Lær deg å bruke språket og kommunisere på mandarin både muntlig og skriftlig med en aktiv læringsprosess.

A1 Bok: Porten til midtens rike 1:
Studenten kan lede en samtale med svært enkle uttrykk som angår seg selv og hverdagen. Den vil kunne bruke enkle uttrykk og setninger for å beskrive tid, årstider, vær osv. Studenten vil også være i stand til å spørre om hjelp og utrykke sine behov når den er på reiser.

Mål:
1) Uttale: Pinyin som er den offisielle metoden for å transkribere mandarin til latinske alfabeter. De 5 aksetegnene som beskriver tonegang. Grammatikk.
2) Hilse og presentere seg
3) Telle og bruke tall i forbindelse med tid, ukens dager og måneder
4) Kunne årstider, vær og farger
5) (Bonus:) Kinesiske zodiac
6) Kunne språket som kreves når man er på reiser. (transportmidler, hotell, veiinformasjon osv.)

Mandarin enkelttimer:
I enkelttimene fokuserer vi på at elevene forbedrer sitt nivå og når sine mål. Dette er også et tilbud for grupper som ønsker oppfriskning eller fordypning.

Konsept:
• Kinesisk lærer med erfaring
• For elever som trenger å forbedre språket
• For alle som ønsker fordypning eller oppfriskning

Nivå test:
Studentene som allerede kan noe mandarin / kinesisk, kan ta en test. Testen er valgfri, men vil hjelpe studenten i å velge rett nivå. Nivåtest er gratis og studentene kan ta det i påmeldingsperiode. Lengde: cirka 40 min.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å lære kinesisk mandarin

Kursmateriell

I undervisningen bruker vi lærebøker som benyttes det norske skolesystemet, og tilleggsmaterial tilpasset nivå. Arbeidsbøkene er praktiske alt-i-ett bøker som dekker det europeiske rammeverket for språk. Læreverket legger opp til kommunikativ kursundervisning.

Eksamen / sertifisering

Studentene kan får kursbevis etter endt kurs, hvor det står antall timer og på hvilket nivå. Kursbevis fås ved minst 80% oppmøte.

Uttalelser

Språksenteret Gjøvik er et godt sted å lære seg nye språk. Selv lærer jeg spansk og trives veldig godt med å lære det akkurat her. Lokalene er funksjonelle med utstyr som behøves til undervisningen. Det er en god variasjon mellom teori, oppgaveløsning og lesing. I tillegg brukes spill og lek i læresituasjonen noe som også bidrar til god variasjon. Lærerinnen kan både spansk og norsk veldig bra og dette gir trygghet for god undervisning.
- Student Spansk, mann

Vis flere tilsvarende kurs: