Keyboard undervisning en til en i OsloKursarrangør: Musikk-undervisning.no
Sted: Hjemme hos deg eller lokale i nærheten
          Oslo
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Avtales
Pris: fra 210 pr 30 min

Vi har flere lærere som kan gi keyboard-undervisning hjemme, i et tilknyttet øvingslokale eller hjemme hos eleven. Undervisningen er fleksibel så man kan starte når som helst.

Keyboard undervisning:
Vi har flere dyktige lærere på Keyboard. Alle våre keyobardlærere er kompetente og erfarne lærere med flere års erfaring i bransjen. Undervisningen foregår hjemme hos eleven, hos læreren eller i et øvingslokale tilknyttet læreren og er en utrolig fleksibel måte å lære seg et instrument på. Det er også mulig å få undervisning fast en dag i uken.

Hva kan man forvente seg fra undervisningen på keyboard:
Undervisningen vil bli skreddersydd til deg som elev og vil ta utgangspunkt i nivå og alder samt ønsker som man fastlegger på første undervisning sammen med læreren. Det vil være mulig å bli undervist i forskjellige sjangere som f.eks. klassisk, pop, rock, jazz og moderne.

Emner som man nok vil støte på under undervisningen:
• Skalaer
• Teknikk
• Gehør
• Akkorder
• Noter
• Besifring
• Rytme og koordinasjon

Må man ha eget keyboard?
Det er klart best å ha sitt eget keyboard hjemme slik at man har mulighet for å øve seg mellom hver undervisning. Dermed oppnår man også en raskere og bedre utvikling. Er man mer interessert i klassisk piano så har vi også mange dyktige lærere på piano.

Hvor foregår undervisningen?
Undervisningen foregår enten hjemme hos lærere, hos eleven eller i et øvingslokale som er tilknyttet læreren alt etter hva man selv velger. Du kan på profilen til læreren se hvilket område læreren underviser på og har du noen spørsmål kan du alltids spørre kontoret eller læreren direkte.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker en til en undervisning på keyboard