Keyboard for ungdom - nybegynner nivå 1 (13 - 17 år)



Kursarrangør: AKKS
Sted: Buranhus Musikksenter
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Gamle Kongevei 30, 7043 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Tirsdager kl 19:15 - 20:45
Varighet: 1 kveld pr uke over 6 uker
Pris: fra 1.400

Vi tilbyr kurs i keyboard for ungdom på nybegynner nivå 1. AKKS keyboardkurs passer for alt fra nybegynnere til mer erfarne spillere. Piano og keyboard er et godt utgangspunkt for å kunne spille og bedre forstå musikk og hvilke bestanddeler den består av.

Innhold:
Pianoet et utrolig allsidig instrument da det både er rytmisk og melodiøst forankret. Elektrisk piano eller keyboard har dessuten ofte tilleggsfunksjoner, slik som klang og andre effekter som gir enda flere muligheter. Hovedfokuset i kurset blir å jobbe med akkorder og besifring, gjerne til egne ønskelåter. Du vil også få innføring i spilleteknikk, stiler og ulike skalaer.

I tillegg vil vi snakke om hvordan ulik formidling av melodi og rytme kan få frem ulike stemninger, og hvilke måter man kan akkompagnere en melodi på. Vi vil også jobbe mye med formidling og improvisasjon. Fokuset ligger på trivsel og mestring, og vår instruktør tilpasser undervisningen til hver enkelt. Målet er å ha det gøy og utvikle seg gjennom kreativitet. Meld dere på som gruppe, eller alene. Vi setter sammen grupper på 3 - 6 etter nivå og alder.

Litt om instruktøren:
Jenny Brandal er en aktiv musiker med en bachelor i musikkteknologi og studerer fortiden kybernetikk og robotikk ved NTNU. Med bakgrunn som klassisk pianist, men og som vokalist og låtskriver i diverse band, har hun eget studio og jobber mye med improvisasjon og lydeffekter for å skape ulike uttrykk.

Hun komponerer også og produserer musikk til film og spill samt egne låter, hovedsakelig pop, men lar seg inspirere av samtlige sjangre, alt fra eksperimentell elektronisk musikk til jazz og klassisk, men henter også inspirasjon og ideer fra andre disipliner, slik som programmering og matematikk.

Priser:
kr 1.400 for AKKS-medlemmer
kr 2.400 for ikke-medlemmer

Målgruppe for kurset:
Ungdom i aldersgruppen 13 - 17 år som vil lære å spille keyboard

Nivå:
• Nybegynner nivå 1

Aldersgrense:
• Nedre aldersgrense 13 år

AKKS-stipendet:
Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift på AKKS-stipend. Kryss av for dette i påmeldingskjema om du har behov for dette. Tilbudet gjelder alle under 26 år.