Keramikkurs Oslo - barn



Kursarrangør: KH verkstedet
Sted: Keramikk- & håndverksverkstedet
          Oslo
Kursadresse: Tåsenveien 26, 0853 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Søndager 10.00 - 12.00
Varighet: 2 timer
Pris: 650

Vi tilbyr spennende keramikkurs for barn! Dette kurset vil introdusere ditt barn for en verden av keramikk, og vil hjelpe dem med å lære grunnleggende teknikker og ferdigheter mens de skaper vakre keramikkverk.

Våre dyktige instruktører vil veilede ditt barn gjennom hele prosessen, fra å forstå materialene og verktøyene som brukes i keramikk, til hvordan man former og dekorerer leiren og brenner arbeidet i en keramisk ovn. Vårt keramikkurs for barn vil gi dem muligheten til å uttrykke seg kreativt og utvikle sin ferdighet i en morsom og støttende atmosfære.

Vi vil bruke modelleringsleire, som er myk og lett å jobbe med, og som passer perfekt for barn i alle aldre og ferdighetsnivåer. Ditt barn vil lære hvordan man bruker forskjellige verktøy og teknikker for å forme leiren, skape intrikate detaljer og skape interessante teksturer.

På kurset vil ditt barn kunne lage alt fra skåler og kopper til figurer og skulpturer. De vil kunne velge farger og dekorasjoner for å gjøre sitt keramikkverk helt unikt og personlig.

Så gi ditt barn en mulighet til å oppleve gleden ved å skape vakre keramikkverk med vårt keramikkurs for barn! Meld deg på i dag og se hvor mye kreativitet og moro de kan ha.

Målgruppe for kurset:
Kurset er åpent for alle – nye som viderekomne.

Forkunnskaper:
Ingen krav til forkunnskaper

Ta med klær og innesko som tåler søl!