Våttkort for kajakk og kano i Bodø

Kajakkpadling er utfordrende, spennende og alltid fullt av opplevelser. Kanopadling er noe roligere og stødigere, men begge padleteknikkene gir god trening og skikkelig naturopplevelse. Her finner du padlekurs i alt fra kajakking ned ville stryk eller rolig kanoturer i fredfylte omgivelser. Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne med å finne det du er ute etter.

Havpadling i Bodø

Nordland kalles verdens vakreste kyst og er den mest øyrike delen av Norge. Med Bodø som base finner du råflott terreng for kajakkpadling. Vi tilbyr halv- og heldagsturer med guide. Havpadling i Bodø kan du prøve selv om du ikke har holdt i en åre før.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø 1.200 kr

Kanopadling

Kanopadling er en ting mange gjør på leirskolen i 8. klasse. På tide å prøve igjen? En kanotur passer for grupper som tar seg tid til en ekte naturopplevelse. Du kan velge blant flere turer: ønsker du rolige vann eller elver med litt fart og spenning?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø fra 800 kr

Jann´s Tidevannspadling

Lofoten Aktiv tilbyr Jann´s Tidevannspadling. Lofoten er plassen for tidevannspadling. Vi gjør en vurdering av deltagerne og tar deg ut i en tidevannsstrøm som passer nivået du er på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nordland Nordland 8 timer 1.950 kr