Våttkort for kajakk og kano i Bærum / Sandvika

Kajakkpadling er utfordrende, spennende og alltid fullt av opplevelser. Kanopadling er noe roligere og stødigere, men begge padleteknikkene gir god trening og skikkelig naturopplevelse. Her finner du padlekurs i alt fra kajakking ned ville stryk eller rolig kanoturer i fredfylte omgivelser. Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne med å finne det du er ute etter.

Utvidet introkurs - Kajakkkurs med våtkort

Vi tilbyr utvidet introkurs, et kurs over 4 timer, som kvalifiserer til våttkort (en sertifisering innen padling) på nivå 1 i våttkortstigen. Målsettingen med kurset er å bli en sikker padler. Lære padleteknikker og kameratredning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 4 timer 1.780 kr

SUP introkurs - padling - åpent vann (hav)

Dette kurset er for de som ikke er redde for å bli våte! Vi anbefaler våtdrakt tidlig og seint på sesongen, som du kan leie av oss hvis du ikke har selv, men du kan også stille i badetøy eventuelt med t-skjorte, rashguard eller annen vannsport-bekledning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 timer 1.190 kr

SUP Safari - padling - guidet tur Drammen

Bli med oss på en uforglemmelig turopplevelse – stående på vannet! Brettpadling er en super aktivitet for å komme seg enkelt ut på fjorden eller elva. Du får oppleve fjorden, øyene og byen fra en helt annen side, og stående får du god oversikt over de vakre omgivelsene vi padler i.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 timer fra 590 kr

Kajakk grunnkurs

Dette kajakk grunnkurset går over to dager med utgangspunkt på Friluftshuset, Sørenga. Kurset gir deg grunnkurs hav, som er andre trinn på våttkort-stigen. Kurset er et omfattende og grunnleggende kurs i teknikk, planlegging, miljø og sikkerhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 2 dager 3000 kr