Kajakk - En dans med bølgerKursarrangør: Lom & Skjåk Adventure
Sted: Ofossen i Skjåk
          Oppland, Skjåk
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Sesong: Mai – oktober

Kajakkpadling er en av våre store lidenskaper. Ingenting får oss til å lengte mer mot våren enn at elvene igjen dukker opp fra under isen klare for en ny padlesesong.

Kajakkpadling er utfordrende, spennende og alltid fullt av opplevelser. Med skrekkblandet fryd får du sjansen til å utforske og mestre elva helt på egenhånd. I en kajakk får du virkelig kjenne på elvas krefter. Her har du muligheten til å sprenge grenser, oppdage nye sider ved seg selv og oppleve mestring. Alt under kyndig veiledning av våre dyktige instruktører med stor vekt på sikkerhet.

Det er vanskelig å finne en bedre plass i verden. I Lom og Skjåk er elvene mange og varierte, fossene og strykene er fantastiske. Her ligger også den kjente Skjåk-bølga hvor det har vært arrangert både NM og EM i rodeopadling.I Lom og Skjåk finner du garantert din personlige favorittelv.

Kanskje er det elver som Åstri og Otta som gjør deg fjern i blikket?
Eller blir du klam i håndflatene av elvenavn som Bøvra, Skjøli og Tora?
Her finnes noe for en hver smak. Både store elver, tekniske elver, bratte elver, surfebølger og perfekte nybegynnerstrekker. Tenk spennende og prøv noe nytt!

Lom & Skjåk Adventure har et tilbud til deg enten du aldri har sittet i en kajakk før, om du vil finpusse teknikken, eller om du ønsker guidete turer til en eller flere av våre mange fantastiske elver. For nybegynnere anbefaler vi et kurs over 2 dager for å få en real smak på hva kajakkpadling i elv er. Ta kontakt med oss for å få et skreddersydd opplegg helt etter ditt ønske og nivå!

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.