KST videregående del 5



Sted: Rogaland, Haugesund
Rogaland
Kursadresse: Kvalamarka 5, 5514 Haugesund (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 dager
Pris: 5.990

Vi tilbyr et fullverdig KST studium på Sirius - KST videregående del 5. Melder du deg på videregående kurs i KST tilbys en unik mulighet til å kunne fordype deg profesjonelt med faget, og ikke minst bli mye mer spesifikk i arbeidet i forhold til en hel rekke problemstillinger.

Innhold:
Undervisningen vil bli dypere og mer presist, samtidig som studentene får utviklet en mye større forståelse for kranie-mekanismene. Studentene vil bli kjent med hele 80 nye teknikker, og det blir gjennomgått flere nye flotte protokoller.

Program KST del 5:
På dette kurset vektlegges biomekaniske teknikker for frontalknokkelen og ansiktsknoklene. Både frontal og ansiktsknoklene er viktige i forhold til Social Engagement, så dette kurset vil også gi deg mer på dette feltet. Du får fantastiske teknikker til å påvirke hypofysen og jobbe med hormon relaterte problemstillinger. Kurset er en gave til alle med kroniske bihulebetennelser, hvor mange av de flotte teknikkene også påvirker tårevæske, tannkjøttbetennelser og smaksforstyrrelser. Du vil lære å behandle Lockfoot med KST og se sammenhengen mellom lås i mellomfotens knokler, maksilla, temporalknokel og kjeveleddet, noe som har stor betydning for kroppens posisjon.

Problemstillinger du kan jobbe med etter dette kurset er:
• Social Engagement
• Hormonproblemer
• Kroniske Bihuleproblemer
• Snorking
• Kneproblemer
• Tannløsningssykdom
• Frontal-sphenoidal: store vinge

Virkning:
Denne teknikken vil være god å gjøre før annet arbeide med ansiktsknoklene. Kan anvendes ved f. eks korrigering av store traumer i ansiktet. Hypofyse og hormoner.

Faglærer:
Anne Britt Mallqui, KranioSakral terapeut og muskelterapeut - undervist på Sirius siden 2007. Hovedlærer i KST.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker KST videregående kurs del 5

Forkunnskaper:
• KST del 1 - 3. Studenter fra Sirius, BioMedius, Alfa Living DK og Stanley Rosenberg Institutt DK kan søke opptak.

Eksamen / sertifisering:
Diplom og kursbevis