KPI Nøkkelindikatorer for virksomheten - webinar



Kursarrangør: Styreforeningen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 3 timer
Pris: 6.450

Vi tilbyr kurs om KPI Nøkkelindikatorer for virksomheten som webinar. Dette er et viktig kurs for styremedlemmer og daglig ledere som vil lære hvor virkningsfulle KPI-er kan være for å styre organisasjonen i rett retning.

Innhold:
Samt mot ledere innenfor andre funksjoner hvor målinger av KPI-er er, eller burde være, en naturlig del av en effektiv hverdag. Kurset skal gi en god forståelse av hva KPI-er er, og hvordan disse kan brukes som et effektivt verktøy i arbeidet med å oppnå overordnede strategiske mål. Ved riktig metodebruk gir måling av KPI-er økt motivasjon blant medarbeidere og betydelig og verdifull innsikt i egne prosesser, samtidig som det enkelt å kontrollere om en er på rett vei eller ei. Et praktisk kurs med eksempler og oppgaver.

Agenda:
• KPI - forankring i styret - aksjeloven § 6-12
• Definisjoner og forklaringer
• Historiske forankringer
• KPI-er knyttet opp mot strategier og mål
• KPI-er må forstås i en sammenheng
• Eksempler på sammenheng mellom strategi og KPI-er
• Kategorisering av KPI-er langs flere dimensjoner
• SMART(ER)-metoden
• Hvorfor bruke KPI-er
• Vanlige feil og farer ved bruk
• KPI på forskjellige fagområder

Link til kurset:
kl 11:00 dagen før kursdato mottar du link til kurset som leveres via teams - alternativt - via zoom. Dersom du mot formodning ikke har mottatt kurslinken pr epost 1 time før kursstart - bør du sjekke ut din spamboks - alternativt kontakte oss på: post(at)styreforeningen.no / Telefon: 22 99 77 00 for å få link tilsendt på nytt.

Kursdagen:
Logg deg på webinaret eller nettkurset ved å benytte mottatt link for å delta på kurset. Kursholder gjennomgår kursmateriell, foiler og annet aktuelt materiell. Det er lagt opp til noe interaktivitet og spørsmål fra og mellom deltakere og kursholder underveis.

Avslutningsvis i kurset:
Bilder av eventuelle «whiteboard» gjennomganger, eventuelt materiell du skal motta etter vår gjennomgang (fasiter til oppgaver avhengig av kurstype), samt andre hjelpemidler mm som man gjennom kurset tar i bruk, lastes opp i Dropbox- eller OneDrive mappen for kurset på slutten av kursdagen.

Varighet:
Kurset er et: 3+2+1 kurs - det betyr i praksis at:
1) 3 timer nettkurs på din bestilte valgte / kursdag her +
2) Over 2 timers selvstudiumsmulighet med materiell i tildelt filmappe +
3) Fritt valgt 1 times spesialiseringskurs på valgt dato i etterkant

Målgruppe for kurset:
Kurset er rettet mot styremedlemmer og daglig ledere som vil lære hvor virkningsfulle KPI-er kan være for å styre organisasjonen i rett retning, samt mot ledere innenfor andre funksjoner hvor målinger av KPI-er er, eller burde være, en naturlig del av en effektiv hverdag.

Kursmateriell:
Link til Dropbox eller OneDrive mappe med kursmateriell og hjelpefiler: Alle våre kurs har inkludert en egen filmappe med materiell, faglig stoff og dokumentmaler vi bruker på kurset og som er grunnlag for utvidet frivillig selvstudium etter kurset. Det er ikke noe materiell du trenger å sette deg inn i før kurset starter. Link til kursets filmappe mottar du sammen med kurslinken.