KOMBO - 1:1 Klassisk & 3-7D Volume Vipeextensions KursSted: Møre og Romsdal, Ålesund
Møre og Romsdal
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 16:00
Varighet: 2 dag
Pris: fra 14.999
Neste kurs: 15.01.2020 | Vis alle kursdatoer

KOMBO Vippeextensions 1:1 Klassisk & 3-7D Volume Teknikk Kurs Kombo kurs innen vippeextensions egner seg både for nybegynnere og profesjonelle. På dette kurset vil man lære både 1:1 klassisk teknikk og 3-7D volume teknikk på et kurs.an alt innen påsetting før du startet med å legge volume vipper.

På kurset vil du lære alt du trenger for å begynne å jobbe profesjonell. Vi vil gjennomgå alt av materiale innen teori og praksis på kurset. Undervisning er lagt opp slik at vi allerede fra første stund går rett på den praktiske delen.

Til dette kurset kan man velge mellom to startpakker.

Etter vårt kurs får du diplom i at du har bestått kurset i GlossLashes Extensions som er internasjonalt godkjent.

Du trenger 1 modell til kurset fra klokken 10.00.

Våre betalingsmetoder:

Faktura utstedt fra Gloss Cosmetics AS med betalingsfrist før kursdato.
For og kunne tilby våre kunder enkel og rask betaling har vi inngått et samarbeid med Klarna, som gir mulighet for 14 dagers utsettelse og delbetaling.

Hvordan gå fram:

Gå inn på nettbutikken: https://glosscosmetics.no/no/
Gå inn på «kurs med delbetaling»
Velg ønsket kurs og startpakke
Skriv inn kursdato og sted og trykk deretter på «Lagre tilpasning»
Gjennomfør kjøpet i handlekurven og velg Klarna som betalingsmetode
Velg ønsket betalingsfrist

MERK! Vi gjør deg oppmerksom på at alle påmeldinger hos Gloss Cosmetics er bindende. Ved påmelding sender vi deg en bekreftelse og utsteder en faktura for gjeldende kurs. Kursdatoer kan bli endret dersom det ikke er nok påmeldte, ubetalt faktura eller det oppstår sykdom. Etter innsendt påmeldingsskjema eller kjøpt kurs via nettbutikken vil det ikke være mulig og melde seg av kurset. Endring av kursdato kan avtales ved framvisning av legeattest.

Målgruppe for kurset

Kurset egner seg for de med erfaring eller gjennomført kurs innen 1:1 klassisk teknikk. Denne teknikken er mye mer avansert, og det er nødvendig at du kan alt innen påsetting før du startet med å legge volume vipper.

Kursmateriell

Eksamen / sertifisering

Etter vårt kurs får du diplom i at du har bestått kurset i GlossLashes Extensions som er internasjonalt godkjent. Vi avholder ikke eksamen.