KERAMIKK Svart leire - Weekend kursKursarrangør: The Arthub
Sted: The Arthub, Sarpsborg
          Østfold, Sarpsborg
Kursadresse: Pellygata 80, 1706 Sarpsborg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag og søndag 11-17 begge dager
Varighet: 12 timer
Pris: 2400

Intensiv inspirasjonskurs - passer for alle! Keramikk er gøy - La deg inspirere i vårt hyggelige miljø! Denne helgen vil vi kun jobbe med svart steingodsleire. Leiren vi bruker gir et helt svart resultat og er fantastisk å forme! Stort potensiale for skikkelig bra resultat.

Keramikk er gøy - La deg inspirere i vårt hyggelige miljø!

Denne helgen vil vi kun jobbe med svart steingodsleire. Leiren vi bruker gir et helt svart resultat og er fantastisk å forme! Stort potensiale for skikkelig bra resultat.
Kursholder bidrar med tips og triks fra jomfruelig leirklump til ferdig brent resultat.

Første dagen går vi igjennom ulike teknikker for at du skal kunne lage det du ønsker. Vi lærer bland annet pølse- og plateteknikk, de mest brukte teknikker innen forming og skulptur. Her er det ingen begrensninger annet enn størrelse på ovnen.

Keramikkverkstedet hos The Arthub er et hyggelig sted å være kreativ på.
La deg friste og gjør noe hyggelig for deg selv, ha det gøy, lær noe nytt, eller kanskje utvikle det du kan fra tidligere.

Alt av materiale inngår.
Ta gjerne med forkle.

Kaffe og te finnes alltid og vi pleier å ta en lunsjpause ved 13-tiden. Ønsker du å ha med noe å spise så finnes det både kjøleskap og micro. Ellers så byr Sarpsborg på flere gode lunsj-alternativer rett i nærheten.

Lørdag og søndag kl. 11 - 17. Totalt 12 timer.
4-6 personer.

Kursholder er Pia Kjølberg. Hun er utdannet på DTK/Det Tverrfaglige Kunstinstitutt i Bærum, der hun nå går sitt 3. år. I 2020 ble hun antatt med sin skulptur "Organ#1" i svart steingodsleire på Bærumsutstillingen og i 2021 ble hun antatt med "Organ#2" på Romeriksutstillingen.