Julefermentering - Stavanger



Kursarrangør: Margit Vea
Sted: Byhaugskafeen
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Carl Sundt Hansens gate 20, 4024 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 19:00 - 21:00
Varighet: 2 timer
Pris: 750

Bli med å lage ekte surkål eller rødkål til jul. Eller kanskje en smaksrik julekraut, ekte sennep, nydelige rødbeter, julekrydret komucha eller fermentert ingefærdrikk?

Beskrivelse:
Mange av julens tradisjonelle retter og tilbehør, var egentlig fermentert. Og dermed både veldig næringsrike – og hjelpsomme.

På dette kurset tar vi for oss julefermentering som tema – for å fylle bordet med nydelige smaker og næringsrik, hjelpsom mat. Til julefrokosten, julelunsjen og julemiddagene. Nydelige retter som både er herlige å servere hjemme, eller supert å ta med seg som bidrag til en invitasjon i julen.

Vi lager julekraut sammen på kurset, slik at du kommer i gang allerede nå! Det vil bli en liten innføring i ulike teknikker, samt mange gode smaksprøver.

Ta med deg en venn, så kommer dere i skikkelig julestemning! Velkommen på kurs!

Kursholder:
Maren Idsø Rennemo