Skrivekurs i Oslo

Her finner du skrivekurs. Dette kan være kurs i å skrive skjønnlitteratur som dikt, noveller og romaner. Men også kurs i å skrive salgstekster eller tekst for web.

Gratis skriveverksted på Vestkanttorget, Oslo

Vi tilbyr gratis skriveverksted. Deltakerne skriver hjemme, tar teksten med til møtene. De som vil, leser opp i plenum og får nyttig tilbakemelding. Konkrete skriveoppgaver er tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 11 dager Gratis kr

Skrivekurs, skriv din livshistorie - 1 helg

Vi tilbyr weekendkurs i livshistorieskriving. På kurset får du møte andre mennesker som også skriver om livet sitt og som kan hjelpe deg å hente frem minnene. Kurset er en fin gave til en som ønsker å skrive sin livshistorie, eller til en som du ønsker skal skrive sin livshistorie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 helg 4.900 kr

Klart språk og presis juss

Vi tilbyr kurs om klart språk og presis juss - lær å kombinere juridisk presisjon og språklig klarhet. Er du usikker på hvordan du skal formidle juridisk informasjon på en korrekt måte og samtidig skrive en tekst som er lett å lese og forstå?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 1/2 time 2.500 kr

Skriv bedre kronikker blogg- og debattinnlegg

Vi tilbyr kurset: skriv bedre kronikker blogg- og debattinnlegg. Kronikker og debattinnlegg er viktigere enn noen gang. De har fått et oppsving både i tradisjonelle papirmedier og i digitale kanaler, og brukes til å påvirke, profilere og formidle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 4.900 kr

Skrivekurs/skrive-veiledning

Jeg tilbyr skriveveiledning i kreativ (skjønnlitterær) og terapeutisk skriving. Både individuelt og i minigruppe. Da minigruppe på 2-3 vil være rimeligere i pris for den enkelte, vil jeg anbefale det etter 1-2 individualsamtaler (da det også er nyttig å dele tekstene sine med andre/samtale med andre

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Fra 2500 kr

Bachelor i Manus

Vi tilbyr bachelor i manus. Med denne utdanningen lærer du å skrive drama for lerret, skjerm og scene. Du får tett individuell veiledning og oppfølging fra en rekke faste og tilknyttede lærere, hvorav samtlige har egen kunstnerisk praksis og erfaring fra film, tv og / eller teaterfeltet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 55.400 pr semester kr

Bachelor i tekst og skribent

Vi tilbyr bachelor i tekst og skribent som er en utdanning innen fortelling, idearbeid og språk. Studiet gir deg en grundig innføring i kreativ skriving innenfor en rekke sjangere, og mulighet til å fordype deg i en selvvalgt retning det siste året, hvor du også er ute i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 55.400 pr semester kr

Master i skrivekunst

Vi tilbyr Master i skrivekunst. Har du lyst til å fordype deg i egen skrivepraksis? Med en master i skrivekunst får du kompetansen du trenger for å jobbe profesjonelt for fjernsyn, forlag, film eller med musikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år 58.500 pr semester kr

Blokkeringer og muligheter med Sirin Eide og Erik Tresse

Der det brenner, er ofte der det stopper. Alle kreative prosjekter kommer av og til i lås. Det kan føles som det kladder, som å stå og stampe. I denne helgen får du mulighet til å finne og bli kjent med blokkeringene dine og bli inspirert til å komme forbi dem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 04.05.2024 1 helg04.05.2024 3800 kr

Diktkurs med Endre Ruset og Joakim Kjørsvik

Vi tilbyr diktkurs med Endre Ruset og Joakim Kjørsvik Det er et kurs som fokuserer på prosess. Det blir enkle oppgaver med lav inngangsterskel og samtaler om tekstene som skrives på kurset. Kurset gir mestring for samtlige. TA KONTAKT HVIS DU VIL HA BESKJED OM KURSET BLIR SATT OPP IGJEN

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 helg 3500 kr

Livsfortellinger. Skrivekurs med Kjersti Wold

Dette kurset henvender seg til de som ønsker å skrive om eget liv, enten for å utforske det, dokumentere det eller bruke denne typen skriving innen feltet for fiksjon og skjønnlitteratur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 28.04.2024 1 dag28.04.2024 1400 kr

Meditasjon og intuitiv skriving med Jori Hovdenakk

Vi skal gjøre enkle meditasjoner for å lande i kroppen: Øve opp fokus. Åpne og styrke ditt indre rom, et rom for både ro og skapende kraft. TA KONTAKT HVIS DU VIL HA BESKJED OM KURSET BLIR SATT OPP IGJEN

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager 800 kr

Poesi med Kjersti Bronken Senderud. Skriveverksted

Dere vil jobbe med igangsettere og første-utkast, dere vil skrive, lytte og få tilbakemelding. TA KONTAKT HVIS DU VIL HA BESKJED OM KURSET BLIR SATT OPP IGJEN

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2800 kr

Skrivekurs med Trude Marstein og Bjarte Breiteig

Prosakurs med to av landets mest prisbelønte og anerkjente roman- og novelle-forfattere: Trude Marstein og Bjarte Breiteig. TA KONTAKT HVIS DU VIL HA BESKJED OM KURSET BLIR SATT OPP IGJEN

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 kvelder 11000 kr

Å skrive frem minner med Kristin von Hirsch

Har du lyst til å utforske din egen hukommelse for å finne ut om det gjemmer seg mer der inne enn de ‘samme gamle’ historiene? Eller har du lyst til å bruke ditt eget liv som utgangspunkt for å skrive, men trenger litt drahjelp? KURSET ER FULLT! NYTT PLANLEGGES. MELD IFRA HVIS DU ER INTERESSERT.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 timer 2700 kr

Skrivekurs - Å male bilder med ord

Gjennom lekende øvelser utforsker vi språket og maler bilder med ord. Jeg gir deg verktøyene du trenger – noen av de språklige virkemidlene og teknikkene som får teksten til å puste og leve. Opplev skrivegleden i en kreativ, trygg og applauderende atmosfære.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 1 dag

Å arbeide med fagtekster som prosessorientert skriving

Vi tilbyr kurs om VGS: Å arbeide med fagtekster som prosessorientert skriving. Fagtekster har i fagfornyelsen kommet inn på alle tre trinn på studieforberedende utdanningsprogram, og det inviteres til prosessorientert skriving i arbeidet med å forberede elevene til videre studier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 timer 1.190 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>